Премиерен епизод всеки вторник от 22:00 часа

„Смъртоносните родители“ изследва някои от най-стресиращите и сърцераздирателни типове престъпления – родители, които убиват собствените си деца. Но какво е накарало тези майки, бащи и доведени родители да извършат това? В „Смъртоносните родители“ разследваме шокиращите истории на британски и американски деца, убити от хората, които e трябвало да ги защитават най-много.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=b6k-BGAAZks

Убедителни свидетелства от замесените, включително членове на семейството и приятели, които са познавали както жертвата, така и убиеца, разкриват какво е накарало тези майки, бащи и доведени родители да извършат тези непростими престъпления. В същото време емоционални коментари, включително затрогващ личен архив, полицейски доказателства и моменти от разследванията помагат да се даде глас на невинните жертви. През цялото време водещи криминалисти анализират престъплението и профилирането му. Дисекцират плана за убийство и търсят предупредителни знаци, водещи до фаталното развитие – за да разберат как и защо всеки от тези родители е станал убиец и може ли това да бъде предотвратено в други случаи.

Гледайте нов епизод от криминалната поредица на Warner Bros. Discovery „Смъртоносните родители“ всеки вторник от 22:00 часа по ID.

Вашият коментар