Премиерен епизод всеки вторник от 22:00 часа

Имението на зрелите жени е с премиера днес от 22:00 часа по телевизионния канал TLC. Осем уверени и силни жени отпътуват от дома си към райска дестинация в чисто ново риалити за запознанства с цел любов и връзка. Въпреки че са на възраст между 40 и 60 години, тези жени не са извън състезанието в търсене на любов. Те имат десетилетия опит в срещите и ще го използват, за да намерят трайна връзка с мъже, на половината на тяхната възраст. Нищо обаче не може да ги подготви за шокиращата изненада, която ще ги посрещне още в началото на приключението им.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=KeNxvKFhMKM

Те са настанени на изискано място покрай красивите плажове на Мексико, но не всичко е забавление и игри, тъй като тези жени търсят сериозна връзка. Напрежението нараства, когато участниците – осем жени и осем млади мъже се събират, за да намерят любовта. Сред дамите са 47-годишна собственичка на фитнес студио от Мексико, която в момента живее в Маями, спонтанна 50-годишна „диско мама“ от Ориндж Каунти, 44-годишно дама от Джърси, която в момента живее в Лос Анджелис, 59-годишна фитнес инструкторка и певица от Лос Анджелис и 50-годишна организаторка на събития. Всеки епизод включва предизвикателства, които ще докажат дали намерението за връзка е истинско или за някой от участниците е време да напусне имението. Ще успеят ли младите господа да спечелят зрелите жени с очарователния си външен вид или поведението им ще докаже, че нямат опит и че младостта не е предимство? Химия, ревност и първокласна драма поддържат топлината на максимални градуси в имението.

 

Очаквайте визитки на участниците.

 

Гледайте нов епизод от реалитито на Warner Bros. Discovery „Имението на зрелите жени“ всеки вторник от 22:00 часа по TLC.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com