Премиерен епизод всеки вторник от 22:00 часа

В новото TLC риалити предаване „Имението на зрелите жени“ горещи необвързани майки се впускат в приключение, с надеждата да намерят своите доста по-млади сродни души. Запознайте се с осемте уверени и силни жени.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=KeNxvKFhMKM

КЕЛИ

Кели живее в Ориндж Каунти и работи като брокер на недвижими имоти и фитнес треньор. Тя е майка на 6 деца и се определя като изключително добра. Положила е доста усилия в любовта и не може да повярва, че е необвързана.

ШАНЪН

Шанън живее в Атланта и работи като организатор на събития за здравноосигурителна компания. Тя е омъжена цели 18 години, но това вече е в миналото. Сега тя се завръща готова да срещне любовта. Последната й връзка е с 27-годишен, което й помага да е отворена за чувства, без ограничения от възрастта.

СТЕФАНИ

Стефани е родена в Лима, Перу, но живее в Лос Анджелис от 8-годишна. В момента живее в Калифорния. Тя е брокер на луксозни имоти и помощник-юрист. Излиза предимно с по-млади момчета и така й харесва.

СОЙОНГ

СоЙонг е хирургична медицинска сестра и в момента специализира сърдечна хирургия. Преди това дълги години е работила като фризьор.  Тя живее в близост до Ню Орлиънс и от известно време е сама. Предпочита да бъде доминантната в една връзка и винаги е била с по-млади мъже.

ЕЙПРИЛ ДЖЕЙН

Ейприл е бивше хеви метъл видео момиче с участия в много клипове. Днес живее в Лос Анджелис и е персонален треньор. До преди година тя е щастливо сгодена, но годеникът й загива трагично и оттогава Ейприл не е излизала с никого.

ПОЛА

Пола е  родена в Мексико, но в момента живее в Маями, където тя и семейството й притежават фитнес зала. Майчиният й език е този, на който предпочита да разговаря. Тя е изключително активна и е необвързана от 9 години.

ШАРЛИЙН

От Ню Джърси Шарлийн се премества в Ел Ей, за да търси ново начало. Тя работи в сферата на хотелиерството, а най-любимото й занимание в свободното време е да седи на плажа и да се пече. Оставила зад гърба си токсичен брак, тя е готова да се среща с по-млади мъже и да си изкарва добре.

ЕЙПРИЛ

Ейприл е застрахователен агент и организатор на събития в Детройт, Мичиган. Тя е разведена от 4 години, но почти не ходи по срещи. Ейприл е работохолик и определя себе си като силна личност, като признава, че и двете пречат на любовния й живот и потенциални срещи.  

Вашият коментар