Здравата кожа е най-голямото украшение на човека. Нейната грижа изисква разумно използване на съвременните почистващи средства. Създаден преди векове, сапунът многократно е усъвършенстван в името на една цел – той почиства, без да уврежда, защото по състав е най-близък до кожата на човека.

Ето защо сапуните на REFAN не са просто обикновени сапуни. Съхранили вековната традиция, създадени с грижа за кожата, те деликатно и нежно я почистват, а съставките им я правят мека и ухаеща на здраве и чистота.
Колекцията STEP TO NATURE на REFAN включва серия от сапуни с 97% натурални съставки, обогатени с чисти етерични масла и билки с дълготраен аромат – на роза, лавандула, мента, лимон и вербена, розмарин и маслина, на свежи листа от зелен чай.
Те са подходящи за всеки тип кожа, предназначени са за ежедневна употреба и нежно и ефективно почистват, без да изсушават и предизвикват алергични реакции.

Билковите сапуни на REFAN в момента освен по отделно можете да намерите и в подаръчни комплекти, които са част от промоцията „Кажи обичам те с РЕФАН„. Благодарение на промоцията можете да вземете 3 сапуна на цената на два. Опциите, които пловдивската козметична и парфюмерийна компания ви предлага са две: 

  • Комплект сапуни MAGNOLIA & ROSE PETALS + COTTON BLOSSOM & HONEY + VERBENA LEMON. С качествата на тези три продукта можете да се запознаете подробно ТУК.
  • Комплект сапуни CALMNESS + HAPPINESS + OLIVE ROSEMARY. С качествата и ароматите на тези три сапуна можете да се запознаете в детайли ТУК.

И двата комплекта сапуни можете да закупите по време на промоцията за 10 лева, като по този начин спестявате по 5 лева. 

КАЗВАЙ „ОБИЧАМ ТЕ“ С РЕФАН, ВСЕКИ ДЕН!

Вашият коментар