Само за две години на музикалната сцена, Антонио успя да създаде хитов репертоар, който бе отличен с редица награди.

Такъв е случаят и с един от тоталните хитове на лятото „Частно парти“, който идва в колаблрация с ослепителната Емануела. Парчето успя да пребори конкуренцията и грабна приза за „Дует на годината“ на „VIP Awards“ преди броени дни.

Събитието се състоя в новата топ локация на София – Djanam Sky Club, а куп звезди и родни журналисти присъстваха на церемонията по връчване на наградите. За пореден път, Ива Атанасова – IVY показа че е ненадмината и професионалист от най-високо ниво.

Антонио побърза да сподели приза си с феновете, а и припомни за предишните си отличия, защото статуетката от „VIP Awards“ вече заема своето място в колекцията с награди на изпълнителя.

Антонио хвърли истинска бомба с новината, че много скоро меломаните ще могат да чуят и видят новият му проект, който обещава да е голяма изненада.

Припомняме ви, че само преди месец Антонио представи колаборацията си с DAUTOFF, която се превърна в тотален хит, а платформата TikTok гърми с парчето.

Дали е възможно да видим втора колаборацив между Емануела и Антонио? Определено да, двамата изпълнители не крият топлите чувства един към друг, а много клубове вече ги канят за съвместни участия.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com