HBO публикува официалния плакат на дългоочаквания сериал с Педро Паскал и Бела Рамзи – „The last of us: последните оцелели“

„Когато се изгубиш в мрака, огледай се за светлината“

„The last of us: последните оцелели“ се развива двадесет години след като съвременната цивилизация е унищожена от вирусна епидемия. Джоел (Пердо Паскал), закоравял оцелял и немник, приема задачата да изведе нелегално от карантинната зона 14-годишно момиче на име Ели (Бела Рамзи). Драматичният сериал на HBO е базиран на едноименната видео игра, спечелила одобрението на критиците и сърцата на феновете. Играта е разработена от Naughty Dog и развита като история от Нийл Друкман, ексклузивно за платформите PlayStation®.

Припомняме, че в ролите ще видим  Педро Паскал като Джоел, Бела Рамзи като Ели, Габриел Луна като Томи, Анна Торв като Тес, Нико Паркър като Сара, Мъри Бартлет като Франк, Ник Оферман като Бил, Мелани Лински като Катлийн, Сторм Рийд като Райли, Мърл Дендридж като Марлийн, Джефри Пиърс като Пери, Ламар Джонсън като Хенри, Кейвон Уудард като Сам, Греъм Грийн като Марлон, Илейн Майлс като Флорънс и Ашли Джонсън и Трой Бейкър.

Какво знаем за главните герои:

Педро Паскал влиза в ролята на Джоел, закоравял оцелял, измъчван от травма и личен провал в миналото. Джоел трябва да пътува през опустошена от пандемия Америка, защитавайки момиче, което може да е последната надежда за запазване на човечеството.

Бела Рамзи е в образа на Ели, 14-годишно сираче, което никога не е познавало нищо друго освен опустошена планета. Ели се бори между инстинктивния си гняв към всички и всичко и с нуждата си от връзка и принадлежност… както и с тежестта на очакванията, че тя може да е ключ към спасяването на света.

Трейлър:

Феновете на играта и широката аудитория ще могат да се впуснат в приключението и да споделят пътешествието на Джоел и Ели от 16 януари в стрийминг платформата HBO Max

Вашият коментар