Само преди броени дни, в София бе открита най-новата ивент агенция. Безспорно датата 3 декември ще остане паметна както за собственичките Василена Пулева и Ани Гурдева, така и гостите на тържественото откриване в Arena Hall.

„V&A Event Agency“ ще бъде с доста широк обхват, защото освен събития, ще организира както момински, така и ергенски партита, тиймбиндинги, частни партита, рождени дни, фирмени партита и много други.

Гостите на събитието бяха впечатлени от организацията на откриването, за която се бяха погрижили лично Василена и Ани. Богатата програма изненада приятно всички и дни по-късно, все още всички говорят за „V&A Event Agency“ и заявката да бъде новият лидер на пазара.

За доброто настроение на присъстващите се погрижи талантливата певица Станислава Васиюева, която впечатли с вокалните си умения. Танцьорите Ралица Денчева и Явор впечатлиха с майсторска хореография, а акробатката Йоли остави всички с широко отворена уста. Виртуозът Нечко прикова вниманието към себе си с невероятно изпълнение на цигулка, а DJ Антонио бе селектирал най-добрите песни, за да поддържа настроението на гостите максимално високо.

С добро впечатление гостите останаха и от новият хит на пазара водка „Rosie“.

Разбира се, няма как да пропуснем и екипа, който се е погрижил за перфектният външен вид на дамите Василена Пулева и Ани Гурдева в лицето на коафьорите Джордж Тодоров и Вангелис, както и гримьорката Пепа Стоянова. 

Вашият коментар