стилна опаковка, продуктите от серията REGENERATING са задължителната козметика, която ще трябва да притежавате, за да осигурите качествена грижа за вашата кожа. 

Активни съставки като хиалуронова киселина и екстракт от стволови клетки на гардения са отличен избор при грижа против стареене. Серията включва 5 уникални със своите свойства продукта: измиващ крем за лице, дневен крем, нощен крем, серум за лице и бутер крем за тяло. Френската активна съставка-екстракт от стволови клетки на гардения действа на 3 нива: стимулира синтеза на нов колаген,  минимизира разграждането на колаген и инхибира синтеза на колагеназата. Така предлага многостепенна колагенова мрежа. Колагенът е основна съставка на кожата, отговорна за стегнатия и младежки вид. Интензивно овлажнява епидермиса, изглажда кожата и има дълготраен противостареещ ефект.

Хиалуроновата киселина е важен компонент на съединителната тъкан, който изпълва междуклетъчното пространство. Известна на дерматолозите като дермален пълнител-инжектират я директно в кожата, за да запълнят бръчките отвътре. Много от потребителите не харесват този инвазивен и скъп подход и затова търсят козметични продукти, които имитират свойствата на дермалните пълнители. Фирма REFAN използва точно този вид хиалуронова киселина. Тя има изключителната способност да задържа вода близо хиляда пъти повече от собственото си тегло, но за да проникне в кожата, молекулата ѝ трябва да е достатъчно малка. В продуктите на REFAN се използва хиалуронова киселина с разклонена верига (омрежена хиалуронова киселина), която поради структурата си има висока водопоглъщаща способност, подобна на високомолекулната хиалуронова киселина, но много по-стабилна на ензимна деградация и с по-лесно проникване в кожата, спрямо линейната.

Вашият коментар