Revolut предлага своя Metal Plan за 150 лв. вместо 260 лв. за една година, за да могат клиентите да харчат разумно този Черен петък, като инвестират в надстройка, която ще носи ползи през цялата следваща година.

Почти една трета от клиентите очакват минимална отстъпка от 30%, за да обмислят покупка по време на Черния петък. Revolut предлага еднократна отстъпка от 42% за своя най-изчерпателен план.

Офертата е валидна между 15 ноември до 28 ноември за нови клиенти и от 18 до 20 ноември за съществуващи потребители на Revolut.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ REVOLUT ОТ ТУК

Този Черен петък Revolut, глобалното финансово супер приложение с повече от 25 милиона клиенти по целия свят, помага на своите клиенти да отключат потенциала на парите си с еднократна отстъпка от 42% за годишния си абонамент за план Metal. С цена Черен петък от 150 лв., клиентите могат да инвестират в надстройка, която ще носи ползи през цялата следваща година.

Офертата, която е достъпна за всички бъдещи и настоящи клиенти, които са на планове Standard, Plus или Premium, ще бъде активна само за кратък период от време от 15 ноември до 28 ноември за нови клиенти и от 18 ноември до 20 ноември за настоящи клиенти. Според скорошно проучване на Revolut с изследователската компания Dynata, до 29% от клиентите в световен мащаб казват, че биха очаквали отстъпка между 30-40% по време на Черния петък, за да обмислят покупка. Revolut предлага 41% отстъпка от своя годишен годишен план.

Revolut Metal позволява на потребителите да максимизират парите си през цялата година, като включват:

Кешбек за вашите покупки

Ексклузивни предимства при пътуване, като неограничени валутни курсове без такса в голям брой валути от понеделник до петък, увеличено връщане на пари при престои, медицинска застраховка при пътуване и достъп до салон с отстъпка

Намалени такси за инвестиционни продукти и по-висока надбавка за теглене от банкомат

Метални дебитни карти с възможност за персонализиране, изработени от подсилен стоманен метал, в черно, златно, лавандула, сребристо или космическо сиво

Антоан Льо Нел, вицепрезидент по растежа в Revolut каза: „Ние предлагаме на клиентите възможността да се възползват от най-голямата ни оферта до момента и да инвестират в покупка, която може да им помогне да извлекат повече от парите си. Във време, когато хората искат да бъдат наистина умни, когато харчат пари, инвестирането в абонамент за Metal на тази намалена цена ще донесе ползи за цяла година”.

Вашият коментар