Най-успешната Мис Силикон Жасмина Стоичкова си подари няколко почивни дни. След раздялата с последното си гадже тя се радва на свободата си и в женска компания на Халкидики в най-скъпия хотел там. 

Чаровната брюнетка демонстрира висок стандарт на живот на един от най-елитните плажове в южната ни съседка. Не спира да се хвали със сторита от скъпи ресторанти, където се изкушава да си похапва от всичко. Защо ли?! 

Апетитът на красавицата засили съмненията, че вероятно е бременна. „От къде този апетит. Да не си бременна“, питат я нейни приятелки в мрежата. Към тази мисъл ни води и фактът, че Жасмина споделя предимно сторита на пейзажи и храна, но не и на самата нея. Качила е само две нейни снимки, на които не се вижда нищо в областта на корема. 

„Такова тяло за грях имаш, пък не го показваш. Да нямаме новина и след няколко месеца да дундуркаме бебе“, шегуват се с нея приятелки. С интерес ще следим как преминава ваканцията на Жасмина и дали ще се осмели да се покаже в цял ръст, за да видим дали имаме новина или е само плод на слухове и спекулации.

Вашият коментар