Едно от най-големите имена в каталога на „Диапазон Рекърдс“ Синан, представи новият си проект на меломаните, който носи заглавието „Ако чуе Бог“.

Музиката и аранжимента са дело на самият изпълнител, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеото е Добромир Николов, а миксът и мастерингът са направени при Спас Лазаров.

Синан получи безброй коментари от почитателите на поп-фолк жанра, които са на мнение че изпълнителят никога не ги разочарова и винаги поднася само проекти от най-високо ниво.

Певецът никога не е крил, че е роден в Белгия и не е научен на български език от родителите си или хората около него. Синан дори не е учил в българско училище, дори напротив – певецът сам се е научил да чете, говори и пише на български.

Песните на Синан са доказателство за това, че той говори езика повече от прекрасно. Разбира се, появиха се и хейтъри, които опитаха да осмеят произношението на изпълнителя и дори му приписват диалект. Е, това остава почти незабележимо, защото многобройните почитатели на Синан го поздравяват за всеки проект.

Вашият коментар