Представяме ви колекция на REFAN „Fruit Collection„, която изкушава с нежни и сладки плодови аромати, които галят сетивата, създават хармония и изпълват живота с радост. Тя включва шампоан-душ гел и крем за тяло с шест завладяващи аромата на горски и екзотични плодове: Honey Banana, Juicy Strawberry, Tropical Mango, Forest Raspberry, Fresh Tangerine, Exotic Pomegranate.

Четири от тези шест аромата в момента можете да намерите на страхотна промоция в магазините на РЕФАН във Вашето населено място. Комплектите съдържащи шампоан душ гел и крем за тяло с аромати на Малина, Банан, Мандарина и Нар, можете да закупите само за 11.98, като по този начин ще спестите 4.99 лв.

Шампоан душ геловете от плодовата колекция хидратират кожата и косата и превръщат вземането на душ в истинска наслада. Съдържат активните съставки:

Глицерин – отличен овлажнител. Хидратира и омекотява кожата и косата в дълбочина. Има свойството да задържа влагата и създава невидима защита срещу неблагоприятните фактори на околната среда. Прави кожата по-гладка и мека и възвръща еластичността на косъма.
Маслиново масло- заздравява и укрепва структурата на косъма. Прави кожата и косата нежни и хидратирани.

Неустоимите им аромати завладяват сетивата и въображението и даряват моменти на удоволствие и радост.
Подходящи са и за деца над 3-годишна възраст.

Кремовете за тяло са с лека текстура, която бързо се абсорбира от кожата, без да оставя мазни следи. Създават усещане за свежест и копринена мекота през целия ден. Съдържат:

Органично арганово масло – има богат мастно-киселинен състав, който помага за поддържане на кожата в здрав вид, борейки се успешно с дехидратацията и загубата на еластичност в нея. Аргановото масло е богато на стероли-основен елемент в най- външния слой на човешката кожа.
Витамин Е – притежава защитни функции и антиоксидантни свойства. Подобрява епителизацията и повишава ензимната активност в кожата. Забавя процесите на преждевременно стареене, предизвикано от UV-радиацията.
Токоферол – притежава силни антиоксидантни свойства, като предпазва от вредното влияние на околната среда.

Благодарение на тези активни съставки кремовете за тяло дълготрайно хидратират и омекотяват кожата,

Плодовите аромати се приемат много добре от съвременния потребител, заради глътката свежест и екзотика, която внасят в сивото ежедневие. Колекция на REFAN „Fruit Collection“ е истински празник за вашата кожа – ароматна терапия с ободрително въздействие.

Вашият коментар