Напоследък се забелязва тенденцията мъжете в България да обръщат внимание какво бельо си купуват. През 20-ти век българският мъж се доверяваше на вкуса на жена му, но вече и това се преобръща и схващането, че мъжете не си купуват бельо вече е погрешно. На пазара съществуват много различни стилове мъжко бельо, така че можете да изберете най-добрия вариант за себе си. Българските мъже предпочитат най-много слипове, следвани от боксерки, гащета и джокстрап. Някои от тях харесват да си купят по-евтино бельо, други залагат само на луксозни и скъпи марки, а пък трети залагат на модели на достъпни за тях цени. Не се страхувайте да експериментирате с различни модели и цветове, докато изберете най-подходящото за себе си.

Слипове

Мъжките слипове са най-предпочитаното бельо от мъжете в България. Те са свикнали да носят типичните бели или черни мъжки слипове всеки божи ден. Но това може да стане скучно много бързо за вас и приятелката ви. Заложете и на цветните модели. Готини са, а и са модерни. Когато става въпрос за удобство, много мъже посочват слиповете като най-удобното мъжко бельо. На пазара се предлага широка гама модели от дизайни на мъжки слипове. Производителите вече предлагат ярки цветове и разчупена кройка на моделите си. Това кара бельото ви да изпъква.

 

Боксерки

Въпреки че това бельо като мъжки боксерки е подходящо за всички типове фигури, то е най-подходящо за мъже с атлетично и широко телосложение. Да имаш атлетично телосложение означава да имаш мускулести крака и мъжки боксерки са идеални за такъв тип мъжко тяло.

Мъжките боксерки са изключително удобни, но не се препоръчват да ги носите, когато сте с панталон. Може да ги носите с дънки, да спите с тях, но не и с панталон, при това официален. За такъв панталон е подходящо бельо от по-фини материи, което няма да образува неприятни за погледите гънки.

Гащета

Този вид бельо предлага страхотна опора, а и има готина и модерна кройка и разтегливост, която е различна от всеки друг модел бельо. Предлагат се в различни дължини на крачола. По-късата дължина е най-подходяща за мъже с по-дебели или мускулести бедра. Осигуряват много голямо удобство и подкрепа , особено когато носите спортни екипи с широка кройка. Ако имате слаби и тесни бедра, малко по-дългите гащета ще ви подхождат най-добре.

Джокстрап

Все повече български мъже се насочват към този вид бельо. Придава комфорт и е супер удобно при спортуване, както във фитнес залата така и на открито. Подържа много добре интимната част на мястото и. Въпреки, че все още се приема и купува от по-разкрепостени български мъже то си проправя път и в нашата страна. Може да го носите с панталони, защото не образува гънки. Подходящо е за хора с всякакво телосложение, а и приляга много добре.

Голяма част от българските мъже пренебрегват бельото си. Това е много погрешно! Независимо какво си мислите, бельото е най-важното нещо, което носите. Това оказва силно влияние върху целия ви ден. Евтиното бельо може да бъде доста неудобно за теб. Някои мъже дори не сменят бельото си ежедневно, но ние знаем, че не си от тях.

Сега може да изберете качествено бельо за вашия стил и вкус от онлайн магазина Stasymo за удобно мъжко бельо .

Вашият коментар