„А“ се завръща в подновената тийнейджърска драма 

 

Сериалът Max Original,  „Малки сладки лъжкини: първороден грях“, ще дебютира в четвъртък, 28 юли, с първите си три от общо десет епизода. Два нови епизода ще последват на 4 и 11 август, като последните три серии ще са достъпни в стрийминг платформата на 18 август. Трейлър: https://youtu.be/Z4XAbdVqF4I

 

 

Тандемът зад новия оригинален Max сериал са изпълнителния продуцент и сценарист Роберто Агире-Сакаса („Ривърдейл,“ „Смразяващите приключения на Сабрина“) и ко-изпълнителения продуцент и сценарист Линдзи Калун Бринг („Смразяващите приключения на Сабрина“). Тийнейджърската мелодрама запознава зрителя с ново поколение лъжкини, които са преследвани от „А“ – маскиран убиец, който ги преследва със съобщения и заплахи да разкрие греховете на техните майки, както и за техните собствени.

 

Преди двадесет години поредица от трагични събития разтърсват работническото градче Роузууд. В днешно време, нова група тийнейджърки – следващо поколение малки лъжкини се оказват преследвани от неизвестен нападател и са принудени да платят за тайния грях, извършен от родителите им преди две десетилетия… както и за собствените си прегрешения.

Озоваваме се на километри от Роузууд, но в рамките на съществуващата вселена от сериала „Малки сладки лъжкини“ от 2010 година – този път в друг град и с ново поколение малки лъжкини.

 

Актьорския състав на подновения сериал включва Бейли Мадисън, Чандлър Кини, Зария, Малия Пайлс и Мая Рефико играят ролята на новото ни поколение Лъжци. В сериала участват още Малори Бехтел, Шарън Лийл, Елена Гуд, Леа Салонга, Ерик Джонсън и Алекс Айоно.

 

„Малки сладки лъжкини: първороден грях“ е продуциран от Muckle Man Productions на Роберто Агире-Сакаса и Alloy Entertainment („Клюкарката“, „Малки сладки лъжкини“, „Дневниците на вампира“, „Ти“) в сътрудничество с Warner Bros. Television. И. Марлийн Кинг (разработила оригиналния „Малки сладки лъжкини“), Майкъл Граси, Каролайн Барон и Лесли Моргенщайн от Alloy и Джина Джироламо също са изпълнителни продуценти на сериала, който е базиран на поредицата бестселъри от книги на Сара Шепърд, издадени от Alloy Entertainment.

 

Оригиналната поредица „Сладки малки лъжкини“ също е достъпна за гледане в HBO Max, където феновете й могат да си припомнят историята, преди да запознат да гледат новия сериал.

Вашият коментар