Добрите новини около бизнесдамата на 2022г. Стояна Нацева не секват в последните месеци, а наградите за труда й валят една след друга. Основателката на Академия Щастлив Живот се похвали в кратко емоционално видео в социалните мрежи  с отличието, което й бе връчено на церемонията по раздаване на годишните награди First Lady – приза  “Мисис България Първа дама 2022  – Ментор личностно и бизнес израстване“ .

„Искам да благодаря на всички вас, които ме изстреляхте в междузвездна орбита, за стимула и за радостта, че общуваме. Тази награда е за менсторство. Това е една изключително висока награда , която позиционира Академия Щастлив Живот  като бранд No. 1 в България в личностното и бизнес израстване. Хората, които вече са минали нашите обучения знаят колко са ценни за Академията. Благодаря ви хора, затова че ми давате криле и ме карате да се развивам постоянно, за да съм ви полезна. Благодаря ви, че ме подкрепяте, че сме заедно, че инвестирате и вярвате в себе си. Дори на един човек да съм помогнала, пак ще съм щастлива.

Тази награда е за всеки един от вас! Както знаете, аз съм серифициран бизнес ментор по международните стандарти, така че очаквайте нови обучения, които да ви изведат още напред по пътя на успеха“, споделя емоционално във видеото Стояна Нацева.

Стояна Нацева и нейната Академия Щастлив Живот получиха и други награди – приз на Годишните награди „Компания на годината“  в раздел Личностно и бизнес развитие, а Международната Асоциация на професионалните терапевти и консултанти личностно развитие IAPTC грабна приз  в категорията Обучение – дейности за повишаване на професионалната квалификация. Академия Щастлив Живот взе награда за „Компания на годината 2022“ в категория „Личностно и бизнес развитие“, Стояна Нацева отнесе приза  „Мисис Бизнес“ от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ за 2021година, „Дама на годината 2022“, „Будител на годината 2022“ и др.

Стояна Нацева е търсен консултант, създател е на международно признатата системата за коучинг и констелации Direct Change Solution, основател и председател на Международната професионална асоциация на терапевти и треньори с повече от 250 членове от над 10 държави. Създадената от Стояна Нацева Академия Щастлив Живот има над 280 000 последователи във фейсбук.

Автор е на над 50 тренинга. През авторките й обучения са преминали над 20000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания.

„Посветила съм 25 години от живота си на личностно развитие и след много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, констелации, мастер практик нлп , ериксонова хипноза и др) и много натрупани знания и личен опит. Ако искате да промените живота си, включете се в моята VIP ЗОНА, където ще откриете неизчерпаем поток от безценни знания и нови приятелства“, пише Стяна Нацева на страницата на Академия Щастлив Живот“.

Стояна Нацева е автор на бестселърите „Живот без страхове“,  „Силата на рода“, „Правилата на царицата“, „Живей в изобилие“, „Енергия: Презареждане“ „Бъди центърът на своята вселена“ и най-новата – „Изборът любов“.

„Моите книги не са просто книги, а цели тренинги. В тях ще откриете безценна информация поднесена по много разбираем начин. Сбъднете мечтите си и променете възприятието си за света и всички процеси в него, защото когато ние се променяме и светът се променя“, категорична е авторката на книгите, продадени в над 50 000 екземпляра в България и чужбина.

Вашият коментар