Популярната бизнес дама Петя Мурути спечели конкурса „Булка на годината“ 2021. Надпреварата бе организирана от списание „Булка“ и бе изключително оспорвана. Петя Мурути впечатли всички с разказа за своя сватбен ден, с изящната си визия и приказен сватбен интериор. Развълнува ни до сълзи и затова съвсем заслужено именно тя стана булка на годината. Като победител в конкурса, Петя грабна и голямата награда – уикенд за двама в най-награждавания хотел в България – свръхлуксозния Кемпински Хотел Гранд Арена Банско.

Припомняме, че сватбеното тържество на Петя Мурути и нейния любим Христос Мурутис се проведе на 12 септември 2021 година. Те бяха избрали най-важния ден в живота им да изглежда досущ като приказка. Домакини на събитието бяха RIU Pravets Golf & SPA Resort. Там, край красивото езеро в комплекса, Петя и Христо си казаха заветното „Да“ и се свързаха завинаги в едно цяло. Украсата на събитието бе внушителна и се състоеше от над 15 000 стръка еустома, над 30 000 бели рози, над 500 пиафлори и над 1,5 км кристали. 15 бели гълъба бяха пуснати в небето като символ на любовта на младото семейство Мурути.

Булката сияеше в своята възхитителна рокля, дело на дизайнера София Борисова и модна къща ROMANTIKA FASHION. Тя бе изработена по поръчка от най-високия клас дантела. Обувки на луксозната марка JIMMY CHOO допълваха визията на Петя. Те бяха обсипани с изящни кристали Сваровски и направо блестяха. Бижутата също бяха изискани. Уникалните диамантени обеци на булката приковаваха погледите на всички. От главата до петите Петя изглеждаше като истинска принцеса от приказките! „Моята сбъдната приказка – оазис на приглушен, но пищен лукс…“ – така тя описа този най-незабравим ден в живота си.

Светото венчание на двамата влюбени се състоя в храма „Въздвижение на Светия кръст Господен“ в град София, в който Петя и Христос Мурути са настоятели. Те си казаха „Да“ и пред очите на Бога и скрепиха още по-силно свещения си съюз. След тържеството те направиха и първото си добро дело като семейство. Дариха всички 30 000 рози от сватбената си украса на храма. Красивите цветя бяха превозени с хладилен транспорт, за да не увяхнат.

Сватбената церемония на г-н и г-жа Мурути събра много известни и уважавани български личности, както и гости от Гърция и Испания. Сред тях бяха дизайнерът София Борисова, адв. Биляна Тончева, Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, проф. Таня Йосифова, нотариус Весела Ивчева, семейство Фард, г-н Коста Чолаков – главен изпълнителен директор на ДЗИ, певиците Силвия Кацарова и Радостина Паньова.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар