Новото музикално предложение на Заро, направи своята премиера в YouTube канала на „Фен ТВ“. То е със заглавие „Само ти“ и е в колаборация с Дея. Парчето се ротира и в ефира на телевизия „Фен ТВ“.

Припомняме ви че само преди броени дни, Заро получи две престижни награди в морската столица на България – Варна. Те са за „Фолклорен изпълнител на годината 2022“, както и „Видеоклип на годината 2022“ за песента „Празнична наздравица“, която се пее от малки и големи.

Е, след тоталният си хит във фолклора, ето че Заро атакува и поп-фолк жанра със „Само ти“, а сингълът идва в колаборация с Дея.

„Само ти“ е много различен проект, с който Заро и Дея пожелават едно страхотно лято на всички меломани. Парчето е с много хитов заряд, а виновникът за това е Павлин Петков, на когото Заро и Дея се довериха за музиката, текста и аранжимента. Видеоклипът е поверен на Иван Димитров – Torex, а гримът и косите са на Ива Петкова и Емилио Стефано.

За ефектната си визия, Заро се довери на Amilius, които допринесоха за това, певецът да изглежда по-стилен от всякога.

Локацията на видеоклипа е предпочитаният от всички хотел вила „Магус“, който ще ви предостави живописни гледки, които спират дъха..

Вашият коментар