Носителката на титлата Lady Bulgaria International за 2022 година Мария Бойчева разкрива своите тайни за красотата, както и грижите, които тя и нейното семейство полага за здравето си. 

Мария е млада, амбициозна майка и съпруга, която въпреки забързаното си ежедневие покрай бизнес ангажиментите  със собствената й Miracle Body, успява да намери време и да полага комплексни грижи за своето тяло и външност. Именно заради успехите на Miracle Body, Мария получи награда от First Lady.

Красавицата неведнъж е споделяла, че човек трябва да се грижи комплексно за себе си. Като бивш треньор по каланетика и канго джъмпс, тя е имала възможността от опит да разбере, че за да бъде красиво едно тяло, трябва да бъде преди всичко здраво.

“Живеем във време, в което дишаме мръсен въздух, ядем некачествена храна, подложени сме на ежедневен стрес, а всичко това нанася сериозни поражения на нашето тяло и психика. Само с храната не можем да си набавим достатъчната доза витамини и минерали”, споделя Мария Бойчева. 

Освен ежедневния прием на чай Miracle Body , с който пречиства организма си от токсини и поддържа добрата си фигура, тя използва и витамините Swiss energy hair, nail and skin. Изборът им не е случаен. Тези витамини са нано-капсули с удължено действие, а предимствата им са много пред обикновените,  които се предлагат на пазара.

Нано-капсулите Swiss energy hair, nail and skin са швейцарски което гарантира качеството им. Заради технологията си на производство, те успешно преминават през стомаха за да се настанят в чревният тракт където се усвояват напълно от организма.

Lady Bulgaria International 2022 Мария Бойчева издава и как се грижи за здравето на сина си. Адриан, който е на 6 години няколко пъти е пил антибиотици.

„Това се случи преди да открия имуностимуланта за деца Swiss energy immunity boost. При всяка промяна в климата Адриан се разболяваше. Пътуваме често, което също е фактор за спада на имунитета при децата. Swiss energy immunity boost не съдържа глутен, лактоза, захар. Желираните витамини са с приятен натурален плодов вкус.

Няколко основни неща бих препоръчала на майките с малки деца, които боледуват често:  разхождайте се в планината,осигурявайте му качествена храна –  по-малко захар и мазни храни. И задължително витаминен комплекс на Swiss energy immunity boost”.

Съпругът на Мария – Костадин е млад мъж с динамична професия. Понякога заспива трудно от преумора, но решава проблема със Stress Relief. Чаят на Miracle Body успява да му помогне с отпускането на нервната система и лесното заспиване. С годините си е изградил лична здравословна рутина. Сутрин вместо кафе пие чаша детокс чай Miracle Body, а след закуска приема по 1 нано-капсула ActiveLife Swiss energy, които допринасят за нормалния метаболизъм и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Благодарение на състава си, нано-капсилите стимулират функциита на нервната система и намалява признаците на умора.

ActiveLife Swiss energy  е изключително подходящ за хора с динамичен начин на живот и интензивна физическа активност“, добавя Мария Бойчева.

За нея и семейството й  тайната за здраве и красота е  комбинацията от натуралните чайове на Miracle Body и витамините на Swiss energy.

Вашият коментар