Лятото е тук и нямаме търпение за морските вълни и щури забавления, които ни очакват! Вълнуващите приключения са задължителни за нас, но така ли е и с нашата коса?

Солената вода и хлорът са едни от факторите, които увреждат най-много косата ни през лятото, същото е и с прекомерното излагане на косата на вредните UV лъчи!
Как да се справим с всичко това и да имаме красива, права и възстановена коса ще ви споделим в следващите редове.

Красотата на косата е нашето най-ценно украшение на главата! За да е винаги плътна, блестяща, с красив цвят трябва да внимаваме за количеството кератин, което има в самия косъм.

Ако имаме здрава и плътна коса, то това наличие на кератин е повече и грижата за косата не е нещо непосилно. Но с времето, третирането на косъма с различни бои за коса, ежедневното изправяне с преса правят косъма порьозен и така наличието на естествен кератин малко по-малко изчезва.

Прекомерното мокрене на косата ( особено на плаж) страва основна причина за още по-голямата загуба на кератин в естествения косъм!

Как да предотвратим всичко това?

Най-добрият начин е да запълним нуждите на косъма с кератин. В най-новите разработки хидролизираният кератин е най-лесно усвоим от косъма и така продуктите, които го съдържат имат най-голямо въздействие върху косъма.

Съвсем от скоро в салон Магама предлагаме терапиите горещ и студен ботокс за коса!

На основата на кератин и двете терапии са подходящи за укрепване и уплътняване на косата, за да възвърне тя своята жизненост и блясък.

Luxliss Collagen Smoothing Treatment for damaged hair или още позната като терапия “Горещ ботокс” изглажда косата, благодарение на съдържащия се микроколаген, който възстановява, изправя и разплита къдрици, като подхранва нежно косата само с едно нанасяне, като ефекта трае до 2-3 месеца. Терапията съдържа ценни вещества като протеин и масло от марула, които хидратират и подхранват косата по естествен начин и възстановяват увредената коса. С тази терапия ще имате перфектно права, здрава коса с невероятен блясък. Резултатът е видим още след първата процедура, цвета на косата става по-ярък и с неустоим гланцов финиш.

Терапията “горещ ботокс” се прави в салона, като за да удължите ефекта от нея може да направите поддръжка с шампоан и балсам с кератин у дома.

Терапията е подходяща особено за удължени коси или такива, които имат нужда от моментален бустър за жизненост и блясък.

За дами, които имат нужда да възстановят косата си, но без да използват преса или други топлинни уреди, препоръчваме да направят Keratin Intensive Repair Therapy Mask Възстановяваща маска с кератин – Студен ботокс, за натурални плътни коси. Отново благодарение на съдържанието си на кератин, косата е реструктурирана отвътре, уплътнена и здрава.

За блондинките имаме специално предложение. Argan oil Moisture Repair Therapy Mask – студен ботокс за увредени коси. С допълнението на арганово масло силно изтощената коса става много мека с нужната еластичност и без хвърчащи краища. Това е истинско чудо за силно увредена и суха коса. Най-често се използва след боядисване или изсветляване на косата!

Косата ви ще се влюби в тези терапии и няма да искате да се разделяте и за миг с уникалните продукти на #Luxliss, защото повече блясък е повече лукс за вашата красота!

Запишете си час за терапия и на новата ни локация Салон Магама – Черноморец, комплкс Flores Gardan, Victoria Spa!
Тел. 0879900770

София, ул. Дамян Груев 46 – 0898777740

Magama.org

Magama-shop.com

Вашият коментар