Носителката на титлата титлата Lady Bulgaria International 2022 Мария Бойчева прибави още един приз към наградите си. По време на пищната церемония по раздаване на годишните награди  First Lady, тя бе отличена в категорията „Здраве и красота“ за своята марка  Miracle Body.

„Тази награда е признание за усилията, които положих да разработя своя бранд. Радвам се, че  Miracle Body се наложи на пазара като синоним на здравето и красотата“, споделя Мария Бойчева.

Създаването на луксозната серия чайове за отслабване, детокс и релакс под марката Miracle Body е естествено продължение на усилията на Мария Бойчева да помага на хората, които искат да изглеждат добре, да се грижат за добрата си визия и здраве. Дълги години младата дама е собственик на спортна зала и  професионален треньор по каланетика и канго Джъмбс. Там се среща с проблемите на хората, на които решава да помогне, създавайки именно тези продукти.

Само за година и половина,  Мария Бойчева извежда своя бранд на едно от първите места по продажби в сферата на продукти за здраве и красота.

„Чайовете на Miracle body са напълно натурални и съдържат 100% български билки и аромати, цените им са достъпни, така че всеки един човек да има възможността да си ги позволи. Техните рецепти са разработени с помощта едни от най-добрите технолози и фабрики в България“, споделя Мария.

Всеки един от чайовете и продуктите на Miracle Body дава 100% резултат – стимулира забързването на метаболизма и работата на организма по естествен начин, без да предизвиква йо-йо ефект. За краткото време от основаването на бранда до сега, Miracle Body успява да впечатли редица известни личности и медицински лица, които  са основни посланици на марката.

Ежедневната среща на Мария Бойчева с хора искащи да подобрят външния си вид и здравословно състояние, я амбицират да не спира да бъде все така креативна и  полезна с нещата които прави. Именно за това тя избира  да си сътрудничи  и с едни от най- добрите специалисти по хранене и тренировъчни програми, които да изготвят за клиентите й  бонус програми и съвети за още по-добри резултати. Гамата от продукти на Miracle Body не спира да се увеличава. Само преди няколко седмици се състоя представянето на Детокс и релакс солите за вана, както и антицелулитния скраб за тяло, отново базиран само на естествени съставки и богати на етерични масла.

Продуктите на Miracle Body могат да бъдат поръчани през уби сайта на марката, както и в някои от водещите търговски вериги, аптеки, био магазини и пекарни в страната.

Вашият коментар