2022 година дава заявка да бъде още по-успешна за Цвети Разложка, която само за броени дни, успя да се похвали с цели две награди от България и Русия.

Варна се превърна в столица на модата, защото топ дизайнерът Красимир Недялков организира „Международни награди за мода, шоу и бизнес 2022“ във Варна. Именно там, едни от най-видните български личности бяха наградени и отличени, а Цвети Разложка грабна наградата в категория „Топмодел на десетилетието“.

Родната красавица се впусна в приключението да пътува до Русия преди броени дни, въпреки войната, за да грабне приза за „Дипломат кросотой“ и титлата INDIVA tourism 2022. Именно там, Цвети Разложка е получила покана да изгрее на корицата на модното списание „Indiva“. Ако тя се съгласи, това ще бъде втората ѝ корица за Русия.

След броени дни ще се проведе и престижното световно събитие ,,Lady Universe” 2022, чийто организатор и собственик е Цвети Разложка.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар