Диона не спира да изненадва меломаните с всеки следващ нов проект и да показва на какво е способна.

След успеха на „Само теб“ в колаборация със Саша Рико, ето че месец след това, певицата атакува музикалните чартове с „Клеопатра“ – проект от ново поколение, който обединява няколко музикални стила и впечатлява както с музика и текст, така и с ефектно видео.

„Клеопатра“ успя да предизвика бурни реакции в меломаните. Едни определят песента като тотален хит, а други нападнаха Диона, защото във времена на криза и инфланция, певицата е използвала над 70 литра истинско мляко.

Разбира се, Диона никога не остава длъжна на никого и излезе с обръщение в социалните мрежи:

„До всички хора, които си позволиха да ме порицават за млякото в клипа:
Така, първо ходя на благотворителни концерти поне веднъж месечно и съм помагала на бедните много повече от вас, които плюете пред монитора. Второ, истинската Клеопатра също се е къпала с мляко, но народът и я е благославял, не я е плюл за това. В крайна сметка не мога да нахраня всички бедни, нито пък ще позволя това, че има бедни да попречи на качеството на видеата ми… Защо не нападнете всички хора с възможности, че си купуват скъпи къщи и коли, докато някой там някъде гладува ?! Що за логика… Осъзнайте се!“ – написа изпъшнителката в личният си Facebook профил.

Както вече споменахме, видеото към „Клеопатра“ прикова вниманието на меломаните, които споделиха че Диона прилича изключително много на Клеопатра. Е, прилика има и то не само визуална, защото Клеопатра е известна с това, че е била изключително красива и суетна жена, която умело е боравила със своята женственост и е успявала да подчини всеки мъж. Диона от своя страна е същата и дори с гордост признава, че е ромската Клеопатра, защото певицата никога не се е срамувала от потеклото си, нещо повече, дори се гордее. Припомняме ви, че хората от ромски произход са изключително красиви, талантливи и амбициозни.

Плюта или не, Диона и екипът и успяха да си свършат работата повече от перфектно, защото няма човек, който да е безразличен към проекта, което е най-важното. „Клеопатра“ е сред най-скъпите проекти на Диона, а и е сред най-качествената продукция излязла до този момент от началото на годината.

Вашият коментар