Красивата и много талантлива Анна Кръчмарова, успя да да развълнува всичките си почитатели и последователи в социалните мрежи в една много гореща новина. Третата книга по която познатата ни от Мастър Шеф Анна Кръчмарова работи, вече е завършена.

За илюстрациите в книгата си, Анна за пореден път се довери на художник номер едно, а именно Ева Кирова, с която са работили и по ВКУСНИ КАРТИНКИ. Галя Петрова се е погрижила за корицата и тялото на книгата, а за редакцията, Анна отново се е доверила на Галина Попова, с която е работила и по предишните си книги. Фотосесията е заснета с топ фотографът Люба Емилова. В своята публикация, Анна Кръчмарова благодари на всички работили по създаването на третата си книга и на издателство „Екрие“. Заглавието на книгата е „Лесни вкуснотии от Анна“.

По всичко личи че и третата книга на носителката на титлите Мисис България – Европа 2017 и Мисис Европа 2018 ще достигне успехът на предходните две, които се превърнаха в тотален хит и се радват на голям интерес от читателите. Благодарение на книгите си, Анна е присъствала и е помогнала за това празниците на хиляди хора да са по-вкусни, по-забавни и по- приятни.

Анна Кръчмарова не спира да изненадва почитателите си. Припомняме ви че в края на 2021 година, Анна роди третото си дете и малко след това сподели, че създава бебешки артикули, които да са от полза на млади майки и кърмачки. Нейният бранд Anna’s Chocolates се развива повече от добре и се превърна в предпочитан избор. Благодарение на любовта си към шоколада и шедьоврите които създава, Анна Кръчмарова и брандът ѝ са еталон за вкусни и качествени шоколадови изделия и торти.

Анна Кръчмарова отправи и благодарности към партньорите ѝ от ,,Crispy Mates”, без които третата ѝ книга нямаше да бъде факт.

Вашият коментар