Развихри косата си на луксозно лятно парти!

Плаж, море, ситен пясък, който запечатва стъпките на нашето лятно приключение заедно с нежното докосване на топлите морски вълни. Това е мечтата на всеки от нас за незабравима лятна ваканция. Както всяка ваканция и тази е време за заслужен релакс и момент да се поглезим с няколко разкрасителни процедури. Това лято ние от салон Магама ще ви посрещнем в новото ни райско кътче в FLORES GARDEN RESORT, гр. Черноморец.

В разкошния комплекс на Victoria Spa,  в който ще откриете какви ли не глезотии за релакс ще откриете и раят за вашата коса.

Оставете се в опитните ръце на нашите специалисти, а след това може да поемете към близките дестинации като Къмпинг Градина, Смокиня или да се отбиете за една любознателна разходка из Созопол.

Когато говорим за луксозно изживяване то 5 звездното обслужване за вашата коса и маникюр е гарантирано и на морето от Магама.

Удължаване на коса или плажни вълни, са част от дневното меню, на което всяка наша посетителка ще може да се отдаде в компанията на професионализъм и плажни коктейли.

На плажа освен красивата си визия носете със себе си и сет от безупречен маникюр и педикюр, които са част от нашите разкрасителни процедури.

Свободата, която усещаме с всеки морски бриз ни кара да разбиваме всякакви стереотипи и ограничения. Това е една страхотна възможност да изпробвате плажни плитки или пък най-закачливите цветни аксесоари за коса, като пера!

Летните забавления са гарантирани с красива луксозна визия на вашата коса. Често през летните месеци, и покрай повечето морска вода, вашата коса става чуплива и с увредени краища. Точно за този сезон сме подготвили в новия салон нещо наистина специално в грижата за косата. Първокласните коси се нуждаят от дълбока хидратация, а тя се крие в терапия с иновативната Lactic Casein Ice Mask (Маска за интензивно възстановяване на косъма с млечен козеин), разработена специално за увредена, късаща се и с цъфтящи крайчета коса. Оставете само блясъка на косата да говори за това, всичко останало е в ръцете на фризьорите от салон Магама! Поставяне на кичури, треси, опашки или тупета и пълната гама от грижа за косата от салон Магама е изцяло на ваше разположение през целия сезон!

Лятото е тук! Да се отдадем на всеки миг на красотата заедно!
Ще ни откриете в FLORES GARDEN RESORT, гр. Черноморец

Тел. 0878225559

Вашият коментар