Г-н Златанов, Велинград очаква официалното откриване на нов нощен клуб. За него се говори много, но май се знае малко, затова ще ви попитам директно – какво е ВОА?

Иван Златанов: ВОА буквално идва от Beast or Angel. Радвам се, че има интерес към клуба още преди откриването му. Това, което сега мога да кажа, е че ВОА Concept наистина ще бъде едно различно място. Място, от което Велинград има нужда и което ще отговаря на титлата СПА столица на Балканите. Накратко иновативна концепция от ресторант с нощен клуб

Явно избягвате подробностите преди официалното откриване, но все пак какво можем да кажем за ВОА?

Иван Златанов: Не, напротив. Аз се гордея с това, което правя. Колкото и нескромно да прозвучи, когато се захвана с нещо давам всичко от себе си, за да постигна максимума. Започнах с Lounge & Piano Bar Rich, който заедно с моя екип успяхме да наложим, като бяхме наградени за най-добър пиано бар от Българската хотелиерска и ресторантьорска организация. Хората, които ме познават знаят, че аз обичам да надграждам. Пътувам много, посещавал съм различни места и мога да кажа, че в ВОА ще се опитам да пресъздам всичко, което ме е впечатлило в големи клубове от някои европейски страни.

https://youtube.com/watch?v=D09_kokisiE%3Fstart%3D4%26feature%3Doembed

Залагам на модерна визия. Водещо ще бъде отношението към клиента – от посрещането до изпращането му. Ще предложим една нова концепция за нощно заведение, защото вярвам че Велинград има нужда от своето Първокласно и различно място.

Една такава инвестиция точно сега не е ли прекалено рискована?

Иван Златанов: Времето е трудно за всички, но това не трябва да ни кара да седим на едно място и да не търсим развитие. Зная какво правя и последователно работя за постигане на целта си – петзвездно място в нощния живот на Велинград.

Велинград не е голям град, а вече има няколко нощни заведения. Не ви ли притеснява конкуренцията?

Ще бъда съвсем честен – не. Не подценявам работата на колегите, но както се казва “за всеки влак си има пътници”. С риск да се повторя ще кажа, че ВОА няма да бъде просто един нощен бар, а наистина ще бъде нещо различно и без конкуренция. Имайте още малко търпение и ще се уверите сами.


Още в началото на лятото ще стартира и рестобар ВОА. изискана кухня от сутринта а вечер нашите клиенти ще могат да се насладят на жива музика за ценители и след вечеря ги очаква светът на beast or angel .Също така клубът разполага и с бутик Боа Където нашите най-отдадени почитатели и редовни гости ще имат възможност да си закупят стилни тениски и шапки с логото на клуба.

Стартът на ВОА означава ли край на Lounge & Piano Bar Rich?

Иван Златанов: О, не. Lounge & Piano Bar Rich ще продължи да работи, но вече като пиано бар, без балкански ритми.

Какво музика ще звучи в ВОА?

Иван Златанов: Най-добрата. Няма да робуваме на жанрове. Гостите на ВОА ще се радват на изпълненията на най-добрите изпълнители от България и Балканите и бендове Тук обещавам много изненади за нашите посетители.

Кога да очакваме официалното откриване?

Иван Златанов: До броени дни. Планирали сме откриването за 5 май. Началото ще поставим с Краля на поп фолка Азис. Сигурен съм, че за това събитие ще се говори дълго.

Вашият коментар