Мнозина от нас познават Огнян Александров като човек с главно Ч, който през годините многократно е помагал на стотици души в нужда. Оги е участвал в безброй благотворителни мероприятия, за да помогне на хора в битката им за живот.

Е, за съжаление, човекът върнал усмивките на хиляди хора сега има нужда от нашата помощ. След преболедуване, Оги си прави пълни изследвания и се установява, че има не един, а цели два тумора в напреднал стадии – един на жлъчните пътища и един на черният дроб.

В България не дават никакви шансове на Оги, но в Германия му се предлага лечение и шанс за живот. А Оги заслужава да живее, защото има още много добро, което да извърши, както и да възпита синът си Коки да бъде също толкова добър и сърцат човек като него. Оги е самотен баща и не бива неговият син да остава без единствената си упора..

Съгражданите му от Кюстендил организираха благотворителен базар и само за ден, те събраха над 16 300 лева. За съжаление обаче, сумата нужна на Оги е около 200 000лв. Разбира се, има дарителска сметка в която всички ние можем да дарим по нещо от сърце за Оги, както и ще се организират благотворителни концерти и мероприятия отново в град Кюстендил, в който участие ще вземат редица популярни имена и талантливи хора.

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Дарителска сметка Общинска банка BG08SOMB91301062522402 Огнян Александров

Paypal: alexandrow5780@gmail.com

Вашият коментар