В надпреварата могат да се включат всички, които имат свидетелство за правоуправление и са запознати с правилата и регламент на „Луда Надпревара“.

Луда Надпревара е автомобилно зрелищно шоу със собственоръчно модифицирани автомобили, в което целта е да си последния останал на ход. Събитието е под мотото „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“. Основната идея на демонстрациите е да се покажат реални удари с 20 км/ч в контролирана среда. Участниците трябва да се опитват да избягват удари, но тъй като теренът е малък, това е практически невъзможно. По този начин публиката вижда какви са последствията от един удар с толкова ниска скорост.

Шоуто е зрелищно, а наградите са лек автомобил, 1000лв, шофьорски курсове от различни категории и много други.
В паузите между битките, зрителите могат да се насладят на зрелищно шоу и атрактивни демонстрации от професионални каскадьори, дрифтове, кола бомба, която експлоадира по време на движение, чудовищен джип, преминаващ през автомобили, атрактивно каране на кросови мотори, атв-та и др.

Първият тур на събитето е на 14 и 15 Май в гр. Костинброд, следва 16 и 17 Юли в гр. Перник и финалът в град София на 24 и 25 Септември.
Пълната информация за участие и програма на събитието се намира на сайта: www.ludanadprevara.com

Вашият коментар