С поредица от участия, група „Фантазия“ радват почитателите си в Plazza Dance в столицата

От известно време насам, Fantasy Band са редовни гости на най-горещата точка в Студенстки град, а именно „Plazza Dance Sofia“. Този факт може само да радва почитателите им, тъй като все по-често меломаните имат възможността да споделят емоции в компанията на любимите си музиканти от Групата на Народа.

Понеделник вечер бе още по-вълнуваща за посетителите на „Plazza Dance Sofia“. Нощният клуб на Константин буквално се пръскаше по шевовете от меломани, дошли да зърнат любимата си група и да чуят едни от най-големите им хитове на живо.

Фото: Alex Cooper

Гвоздеят на участието на група „Фантазия“ бе появата на самия Константин, който се качи на сцената при оркестъра и ги похвали със следните думи: „Дами и господа, Вие не можете да си представите за какво стана въпрос. Група „Фантазия“ са най-великите, не само в България, а може би и в цял свят!“.

„Благодарим ти за признатието, приятелю!“ – написа в социалните мрежи фронменът на групата – Силвестър Матеев-Силвър, веднага след вълнуваща нощ.

Междувременно екскузивна премиера на сцената на Plazza Dance Sofia получи най-новата песен на Fantasy Band, която носи заглавието „K!RVE“. Парчето се радва на интерес от страна на феновете и е попаднало в трендинг класацията „Набиращи популярност“ на YouTube.

Вашият коментар