Гледаме новия Батман за първи път на стрийминг в HBO Max от 18 април

Ще можем да гледаме Батман с Робърт Патисън и Зоуи Кравиц за първи път официално на стрийминг от 18 април, понеделник, в HBO Max. Това е първото заглавие на Warner Bros, което ще се гледа у нас в новата стрийминг платформа само 45 дни след кинопремиерата си. Филмът ще бъде наличен с български субтитри и в 4К резолюция на www.hbomax.com.

Вижте трейлъра:

Батман (The Batman)
След като две години обикаля улиците на Готъм като Батман, всявайки страх в сърцата на престъпниците, Брус Уейн потъва все по-дълбоко в сенките на мрачния град. С помощта на неколцина доверени съюзници сред корумпираната мрежа от високопоставени граждани и чиновници, самотният герой се утвърждава като единственото въплъщение на възмездието за жителите. Когато убиец взема на мушка елита на Готъм с поредица от садистични гатанки, загадъчните улики отвеждат най-великия детектив в подземния свят. Доказателствата започват да го доближават до истината и мащабът на зловещия план става все по-ясен. Батман трябва да изгради нови съюзи, да разкрие кой е извършителя и да въздаде справедливост за злоупотребата с власт и корупцията, които отдавна мъчат Готъм.

Режисьор на филма е Мат Рийвс, а в ролите влизат Робърт Патинсън, Зоуи Кравиц, Пол Дано, Джефри Райт, Джон Туртуро и други.

В HBO Max можем да гледаме 18 заглавия, посветени на Батман. Това са игралните филми Батман (игрален, 1989); Батман се завръща (игрален, 1992); Батман завинаги (игрален, 1995); Батман и Робин (игрален, 1997); Батман в началото (игрален, 2005); Черният рицар (игрален, 2008); Черният рицар: Възраждане (игрален, 2012); Батман и Супермен: зората на справедливостта (игрален, 2016), както и анимационните филми Батман: убийствената шега (анимационен, 2016); Лего филмът: Батман (анимационен, 2017); Батман: шепот (анимационен, 2019); Скуби Ду и Батман: дръзки и смели (анимационен, 2018); Батман: нападение над Аркам (анимационен, 2014); Батман и Харли Куин (анимационен, 2017); Батман отвъд: завръщането на Жокера (анимационен, 2000); Батман: завръщането на Черния рицар, част 1 (анимационен, 2012); Батман: завръщането на Черния рицар, част 2 (анимационен, 2012); Батман: завръщането на закачулените кръстоносци (анимационен, 2016). Героят на Батман се появява още и в Лигата на справедливостта (2017) Лигата на справедливостта: режисьорската версия на Зак Снайдър (2021) , както и в Отряд самоубийци от 2016 г, които също са налични за гледане в платформата.

Синопсиси на заглавията:
Батман (игрален, 1989)
Благодарение на амбициозната визия на режисьора Тим Бъртън, най-големият хит на 1989 г. стана истинско филмово събитие въпреки комиксовия си сюжет.

Батман се завръща (игрален, 1992)
Физически деформираният престъпен гений Пингвинът заплашва Готъм Сити – и безпомощен, целият град може само да се моли Батман да се завърне.

Батман завинаги (игрален, 1995)
Сега Черният рицар се завръща, за да се бори с двама суперзлодеи едновременно – но този път към него се присъединява протежето му Робин, за да защити Готъм Сити.

Батман и Робин (игрален, 1997)
Злодеят г-н Фрийз се обединява с токсичната Отровната Айви, за да замразят Готъм Сити и да унищожи жителите му. Краят изглежда близо за супергероите Батман и Робин. Но с пристигането на Батгърл, динамичното дуо се превръща в трансцендентно трио.

Батман в началото (игрален, 2005)
Младият Брус Уейн води привилегирован живот като син на богати филантропи, които се опитват всячески да подобрят живота на жителите на обхванатия от все по-брутална престъпност Готъм Сити.

Черният рицар (игрален, 2008)
Това е вторият филм от трилогията с Крисчън Бейл.

Черният рицар: Възраждане (игрален, 2012)
Кристофър Нолън се завръща, за да завърши трилогията си за Готам Сити, започната с „Батман в началото“ и „Черният рицар“.

Батман и Супермен: зората на справедливостта (игрален, 2016)
Батман и Супермен сблъскват вярванията за това какъв героизъм е нужен, за да се спаси света. Скоро обаче ще са принудени да обединят сили, за да справят със заплаха от страна на подлия милиардер Лекс Лутър.

Батман: убийствената шега (анимационен, 2016)
Най-жестоката атака на Жокера досега е насочена към комисар Гордън и семейството му. Багмат трябва да я спре, преди да е станало твърде късно, но разбира, че между него и най-големия му враг всъщност има много общо.

Лего филмът: Батман (анимационен, 2017)
Брус Уейн трябва да види сметката на обичайните престъпници и суперзлодеи, които искат да оплетат неговия Готъм Сити в коварните си мрежи. И този път няма да им се получи, разбира се.

Батман: шепот (анимационен, 2019)
Мистериозен нов противник, известен само като Шепот, използва множество злодеи, за да унищожи репутацията на Батман и личния живот на Брус Уейн, който вече и без това е усложнен от връзката му със Селина Кайл – Жената котка.

Скуби Ду и Батман: дръзки и смели (анимационен, 2018)
Скуби, Шаги, Фред, Дафни, Велма и Батман разбират, че техни общи врагове планират да тероризират града. Запасени със Скуби снакс, антипрестъпните екипи се сблъскват с класическите врагове на Батман плюс противници на бандата на Скуби.

Батман: нападение над Аркам (анимационен, 2014)
Правителството се съюзява с група суперзлодеи с кодово име „Самоубийствения отряд“ и ги кара да нахлуят в Аркам, за да се доберат до топ секретна информация. Скоро става ясно, че Батман трябва да се намеси…

Батман и Харли Куин (анимационен, 2017)
Батман и Найтуинг са принудени да се съюзят с Харли Куин, за да спрат глобална заплаха от Отровната Айви и Джейсън Удру – Флороник-мен.

Батман отвъд: завръщането на Жокера (анимационен, 2000)
След 40-годишно отсъствие Жокера прониква в имението на Брус Уейн и разкрива, че знае тайната му. Жокера почти успява да убие врага си, но Батман (т.е. Тери Макгинис, протежето на Уейн) успява да го спаси – поне засега

Батман: завръщането на Черния рицар, част 1 (анимационен, 2012)
Изминали са десет години от пенсионирането на застаряващия Батман и Готъм тъне в упадък и беззаконие. Но Черния рицар се завръща, за да прочисти улиците от мутантите, превзели града.

Батман: завръщането на Черния рицар, част 2 (анимационен, 2012)
Застаряващият Батман се е завърнал, но Америка вече не желае да вижда саморазправа без съдействието на властите. След като се изправя срещу най-големия си враг, той се озовава в смъртоносна схватка с бившия си съюзник Супермен.

Батман: завръщането на закачулените кръстоносци (анимационен, 2016)
Връщаме се в 60-те години, когато най-страшните суперзлодеи на Готъм – Жокера, Пингвина, Гатанката и Жената котка – се съюзяват в опит да завладеят първо града и после света, а Батман и Робин ще опитат да ги спрат.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com