Младият изпълнител Ашкар, който успя да си спечели безброй почитатели както с тоталните си хитове, така и с атрактивна визия, за пореден път стана едно от най-одумваните лица в България.

Припомняме ви, че неотдавна, цяла България гръмна с новината, че Ашкар има тайна любов в Обединените Арабски Емирства. Дали това е така не знаем, но със сигурност Ашкар може да бъде забелязан по-често там, отколкото в родната му България.

Когато е в Дубай, Ашкар може да бъде забелязан на едни от най-луксозните ресторанти и клубове, а с кого ходи там или при кого, остава пълна мистерия, защото изпълнителят на „Яко мами“ споделя снимки на които е сам.

Към днешна дата, Ашкар има над 104 хиляди последователи в социалната мрежа Instagram, които не спират да поздравяват изпълнителя за перфектна му визия, а по него въздишат хиляди дами.

За съжаление обаче, все по-често Ашкар става жертва на едно от най-честите киберпрестъпления, а именно кражбата на снимки и създаването на фалшиви профили. Можете да откриете редица профили с различни имена във всякакви приложения за запознанства, социални мрежи като Facebook и Instagram, но специално пред нас, Ашкар разкри че не използва Facebook, а само и единствено Instagram.

Меломаните очакват с нетърпение новите музикални проекти на Ашкар, а кога и къде ще направят своята премиера, предстои да разберем.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com