С чисто нова перефектна усмивка от известно време се подвизава фолк дивата Анелия. Певицата видимо е доволна от майсторски направените си зъби и не спира да се фука с тях. Наскоро Анелия беше забелязана да спира луксозния си джип пред лъскава дентална клиниката в столицата. 

Оказа се, че звездата е избрала за свой зъболекар нашумелия естетичен стоматолог д-р Бялев от Impression Dent в София, който е постигнал изумителния вид на усмивката ѝ с циркониеви коронки, става ясно от публикациите на доктора в социалните мрежи.

Самата Анелия неотдавна също публикува видео, в което похвали Бялев за работата му. Двамата видимо са в приятелски отношения, защото докторът и съпругата му бяха сред гостите на партито за последния рожден ден на Анелия.
Промяната в усмивката на звеждата е видима и изглежда, че тя се чувства повече от добре с новата си визия, с която блести в настоящия сезон на култовото шоу „Като 2 капки вода“, където влиза в различни превъплъщения.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар