Новото музикално предложение на групата на народа „Фантазия“, направи своята премиера преди броени часове, а вече се радва на положителни коментари от почитателите на попфолк жанра.

Впечатление прави, че видеоклипът заснет е заснет на новата топ локация в София, а именно Djanam Sky Club, където могат да бъдат локализирани доста хора от хайлайфа на България.

Друго нещо обаче прикова внимаето на меломаните, а именно участието на Атешкан Теофиков в „K!RVE“. Припомняме ви, че миналият октомври, цяла България потъна в скръб заради неочакваната смърт на обичания Денис Теофиков, който е син на Атешкан Теофиков. От тогава, китариста не е имал публични изяви, а конкретно за тази си поява, ето какво написа той в социалните си мрежи:

„Здравейте приятели, представям ви една продукция на Група “Фантазия”, в която участвам! За мен е чест и удоволствие да работя и творя с тези млади и изключително талантливи момчета, който бяха и близки приятели на Денис. С тяхна подкрепа и най вече на лидера на групата и FGM – Силвестър Матеев (Силвър) се върнах не само към музиката, но и към живота, за което съм им благодарен! Това се вижда и във видеото, в което ме провокираха и да се усмихна.“

Неслучаен е и израза, че музиката е лек за душата. Нашият екип поздравява Атешкан Теофиков за това, че има сили да продължи напред и да бъде упора на своята съпруга.

От публикацията на Атешкан Теофиков става ясно и че се завръща към живота и музиката, а дали предстоят нови съвместни парчета, предстои да разберем.

Вашият коментар