За трета поредна година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Layout ”/Serdika Center  на 07.04.2022 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с десетата претендентка за титлата – Христина Зайтинова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си… 
– Здравейте! Казвам се Христина Зайтинова от град Петрич. Уча в Природо-математическата гимназия в град Благоевград и се занимавам с програмиране и също така имам и изяви като модел.През свободното си време обичам да спортувам и прекарвам време с моите близки приятели и роднини. Определям се като борбен, упорит и лоялен човек.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?
– Реших да участвам в конкурса, защото това е нещо ново и различно за мен, а аз обичам да се включвам в различни предизвикателства като се стремя да давам всичко от себе си.

3. На какво си готова за победата ?
– За победата ще дам всичко от себе си, такава каквато съм; истинска, защото това означава победа на съвестта на човек.

4. Кое мислиш, че те прави по- добра от другите претендентки за титлата?
– Всяко едно момиче блести със своята собствена невероятна светлина. Не мога да кажа какво ме прави по-добра от другите претендентки, но мисля, че се отличавам със своята доброта, упорипост и борбеност.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?
– Подържам тялото си с тренировки и масажи. Грижа се изключително много за външния си вид, тъй като както вътрешната красота е важна така и външната красота има значително голямо значение. Храня се здравословно и това ме кара да се чувствам по-енергична и щастлива.

6. Участвала ли си в други конкурси?
– Не съм участвала в други конкурси, но ми предстоят участия в подобни.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?
– Носителката на титлата „ Queen of Sofia“
трябва да бъде естествена и да подържа своя външен вид. Но както вече споменах, както външно така и вътрешно тя трябва да сияе с доброта, увереност и необходимото нормално самочувстие, защото всяка една жена е прекрасна.

8.С какво се занимаваш в момента?
– Все още уча и ще продължа образованието си в IT сферата и полагам големи усилия за това. Занимавам се с рекламни фотосесии и се надявам да продължавам и да постигна успехите, за които винаги съм мечтала.

9.Какво очакваш от „Queen of Sofia“?
– Очаквам нови приятни запознанства, тъй като аз съм изключително общителна личност и разбира се очаквам победа, защото това е едно голямо постижение, което ще допринесе много възможности за бъдещи изяви.

10.Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”?Как би използвала титлата?
– Победата за мен означава да открия нови хоризонти, да се запозная с нови хора и да градя нова кариера, за която винаги съм мечтала и съм искала да постигна и мисля, че конкурса би ми отворил много врати към един нов и много интересен свят за мен. Самият факт, че съм част от този конкурс е една малка победа, тъй като това е една крачка напред към моите мечти и сбъдването им.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар