За трета поредна година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Layout ”/Serdika Center  на 07.04.2022 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с четвъртата претендентка за титлата- Паулина Шишкова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …
-Казвам се Паулина,през целия ми живот съм се занимавала с различни видове танци,от които най-много години модерен балет. Всички сфери на изкуството ме интересуват,посещавам редовно театър,опера и балет. Харесвам всичко Българско-от ракията,кухнята,фолклора до поезията,историята и обичаите ни.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?
-Никога преди не съм участвала в конкурси по красота. Главната ми мотивация е с кандидатурата си да подкрепя и насърча жените да разчитат повече на естествената си красота,на интелекта и природните си дадености. Не виждам смисъл от корекции,без констатиран медицински проблем. Вярвам,че сме родени в обвивката,в която трябва да се намира нашата душевност и същност и те сами по себе си говорят достатъчно за нас.

3. На какво си готова за победата ?
– Не мисля,че трябва да бъда “готова на нещо” за победата. Победата сама по себе си трябва да бъде готова за мен. Ако не е – значи не е точно Моята Победа.

4. Кое мислиш, че те прави по- добра от другите претендентки за титлата?
– Сравнителните степени като “по-добра и най-добра” не са в аспекта на реалната себеоценка на един човек. Всички за себе си сме “по-“ или “най-“ добри,но тази задача се полага на жури и публика в този случай. Отново тук бих заложила на натуралната,естествена красота,излъчване и поведение.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?
– Танцувам буквално цял живот,тренирам минимум 3 пъти седмично,храня се здравословно и съм доста стриктна по отношение на спазване на хранителни и тренировъчни режими.

6. Участвала ли си в други конкурси?
– Не, не съм намирала смисъл да участвам.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?
– На първо място – усмихната,излъчваща позитивизъм,младост,свежест, с онова “огънче в очите”,което няма как да остане скрито,даже и да иска. Задължително с добра,натренирана физика и …. Естествена красота!

8.С какво се занимаваш в момента?
– Имам доста нови проекти с актовата фотография,в която се изявявам вече 4та година. При положение,че танците заемат по-голямата част от живота ми, имам нови идеи и в тази сфера,но засега ще ги запазя за себе си. Щастието обича тишината.

9.Какво очакваш от „Queen of Sofia“?
– Очаквам най-вече положителни емоции,забавление,контакти с нови хора,усмивки и един прекрасен спомен от участието ми.

10.Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”?Как би използвала титлата?
– На първо място бих била приятно изненадана,щастлива и одухотворена от победата. Титлата би ми дала доста вдъхновение и тласък да реализирам поставените вече от мен цели и най-вече би ми дарила Вяра. Вяра,че не всичко в този живот е нагласено, “по сценарии” и с предварителни уговорки. Вяра в естествеността,непринудеността и красотата,оценена истински във все по-фалшивия свят,в който живеем в днешни дни.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар