За трета поредна година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Layout ”/Serdika Center  на 07.04.2022 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с петата претендентка за титлата – Емили Борисова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …
– Казвам се Емили Борисова Подгорска на 17 години от град София. Родена съм на 14.01.2005 година и съм зодия Козирог . В момента живея и уча в град Копривщица. Уча в СУ „Любен Каравелов“ и съм в 10-ти клас. Уча програмиране, английски и испански език. Моето хоби е плуването и народните танци . През свободното си време обичам да ходя на фитнес, да се разхождам сред природата и да излизам с приятели.
Моят девиз: “Аз мога!”

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?
– От малка обичам да се снимам. От известно време ме влече моделството и конкурсите. На скоро участвах в Miss Plovdiv 2021 сега ми предстои да участвам на Queen of Sofia и на национален проект „Аз съм българка“

3. На какво си готова за победата ?
– Готова съм да бъда себе си, да покажа духовната си красота и така да докажа че съм достойна да участвам и да спечеля този конкурс.

4. Кое мислиш, че те прави по- добра от другите претендентки за титлата?
– Аз мисля че всяко едно момиче притежава много хубави качества в себе си и е достойна да участва в този конкурс , но различното в мен е това че съм комнинация от естествена, непринудена и амбициозна млада дама.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?
– Не спазвам режими и никога не съм спазвала. Храня се предимно със салати, ориз, картофи и понякога месо. Не ям риба и рибни продукти. Фигурата си подържам с лек фитнес, народни танци, плуване и разходки сред природата.

6. Участвала ли си в други конкурси?
– Участвала съм в Miss Plovdiv 2021.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?
– Тя трябва да е естествена, нежна, възпитана и интелигентна дама

8.С какво се занимаваш в момента?
– В момента уча и работя. През свободното си време ходя на плуване и народни танци.

9.Какво очакваш от „Queen of Sofia“?
 – Нови запознанства, добри контакти, приятни изживявания, страхотни емоции.

10.Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”?Как би използвала титлата?
– Ще бъда щастлива, че съм била оценена и съм постигнала едно от моите желания а титлата бих използвала в помощ за добри и благородни каузи и за популяризиране на духовната и физическа красота на Българката.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар