За трета поредна година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Layout ”/Serdika Center  на 07.04.2022 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с третата претендентка за титлата- Димитрия Димитрова


1. Представи се, разкажи повече за себе си …

– Здравейте! Казвам се Димитрия Димитрова от град Гоце Делчев. На 22 години съм. Учих икономика и бизнес в УНСС, но смятам да запиша психология. Мога да кажа за себе си, че съм доста амбициозна и следвам мечтите си!

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?
– “Queen of Sofia” за мен е едно ново изпитание, ново преживяване, което не искам да изпусна.

3. На какво си готова за победата ?
– Бих дала всичко от себе си, за първото място, но най-вече искам да се забавлявам и да се заредя с много емоции.

4. Кое мислиш, че те прави по- добра от другите претендентки за титлата?
– Не бих казала, че нещо ме прави по-добра от другите. Всяко едно момиче е индивидуално и има определени качества. Не познавам момичетата добре и не мога да определя. Но за мен естествеността е доста важна, както и увероността в себе си!

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?
– Не спазвам хранителни режими, но за някои храни се ограничавам. Генетиката понякога играе важна роля за тялото. Обичам недостатъците си и смятам, че всяка една жена трябва да обича тялото си. И както Боб Марли е казал- “ Най- красивите неща не са перфектни, те са специални. Специална е и всяка жена, такава каквато е!

6. Участвала ли си в други конкурси?
– Не, до сега не съм участвала в конкурси. Имах възможността да участвам в конкурса “Мис македонско девойче”, но така се стекоха обстоятелствата, че не успях да отида!

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?
– Както казах, за мен водеща роля е това, да си естествен. Да бъдеш себе си. Уверена. Но красотата на един човек не е само външно. Тя е и вътре в нас!

8.С какво се занимаваш в момента?
– До скоро бях сервитьорка в Гоце Делчев. Но за сега съм се фокусирала върху себе си и изграждането на кариера.

9.Какво очакваш от „Queen of Sofia“?
– Очаквам нови запознанства. Много положителни емоции, както и ПОБЕДА, но това да се забавляваш е по-важно, от нагласата за победа!

10.Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”?Как би използвала титлата?
– Победата за мен, ще е нещо ново и различно. Ново начинание в живота ми. Ще се радвам. Това е една крачка за развитие в тази сфера. От малка исках да стана модел. Възможността е голяма. Запознанството с хора, които са в тази сфера е голяма възможност и шанс за реализация.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар