За трета поредна година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Layout ”/Serdika Center  на 07.04.2022 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се със седмата претендентка за титлата – Вяра Стойчева.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …

– Аз съм Вяра Стойчева на 20 години от град София. Определям себе си като мил ,добър и работлив човек! Приятелите ми често ме описват като възпитана , добродушна , чувствителна и много кокетна! Истина си е, много съм суетна и обичам да се обличам в розови роклички с панделки,а дългата ми руса коса да бъде на вълни докато се усмихвам широко! Хобито ми е пчеларството, както и грижите за всякакви животни. Обичам да пътувам и да опознавам красивата природа на България. Изключително естествена съм както в държанието ми така и във външния си вид, нямам никакви корекции по себе си и нищо изкуствено! Привърженик съм на естествената красота.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?
– Реших да участвам в конкурса Queen of Sofia, заради емоцията когато си на сцената,за да предизвикам отново себе си!

3. На какво си готова за победата ?
– За победата съм готова да покажа себе си такава каквато съм! -Естествена !

4. Кое мислиш, че те прави по- добра от другите претендентки за титлата?
– По добра от другите претендентки със сигурност ме прави естествената ми красота и вътрешно и външно.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?
– Активно посещавам фитнес залата , както и pole dance залата. Това е любимото ми време от деня,защото създавам нещо красиво! Хапвам си каквото поискам и не съм привърженик на диетите.


6. Участвала ли си в други конкурси?

– През 2018г. Ставам носителка на короната и почетното първо място в конкурса “Мис Иконом” ,а пред 2021г. На конкурса “Мис Пловдив” грабвам титлата “Лице на спа хотел Персенк”

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?
– Една Queen of Sofia трябва да бъде 100% естенствено красива! Образована и възпитана!

8.С какво се занимаваш в момента?
– Завърших с отличие Национална Търговска Гимназия със специалност Оперативно Счетоводство. В момента изучавам Висшето си образование в Университет по Строителство Архитектура и Геодезия, със специалност Транспортно Строителство. При майка счетоводител и баща инженер ,така се получават нещата. В момента работя като счетоводител и ръководител транспорт .

9.Какво очакваш от „Queen of Sofia“?
– От Queen of Sofia очаквам да изпитам хубави емоции да създам нови приятелства и да се забавляваме!

10.Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”?Как би използвала титлата?
– Ако спечеля Queen of Sofia ще се радвам много , защото това ще е един нов етап от живота ми !

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар