За трета поредна година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Layout ”/Serdika Center  на 07.04.2022 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с осмата претендентка за титлата – Валентина Миланова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …
– Казвам се Валентина Миланова, на 17 години от град София. Зодия везни съм, обичам морето, разходките с любимите ми хора, да пътувам и да се забавлявам. Бих казала, че съм амбициозна, импулсивна и с чувство за хумор. Голям мечтател съм и обичам да правя нови и интересни неща.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?
– Реших да участвам, защото обичам да предизвиквам себе си. От малка имам интерес към мода, красота и конкурси и за мен ще е сбъднато желание. Мисля че ще е едно забавно и интересно преживяване.

3. На какво си готова за победата ?
– Готова съм да дам всичко от себе си, да запазя достойнството ми и дори да не победя, да си изкарам хубаво.

4. Кое мислиш, че те прави по- добра от другите претендентки за титлата?
– Не бих искала да съдя и да се сравнявам с момичетата без да ги познавам, всяка от нас носи своя чар и красота и е достойна за победа. За себе си бих казала, че съм красива, интелигентна и най-вече добър и позитивен човек.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?
– В момента не се старая да поддържам тяло и фигура. Харесвам се такава каквато съм. Имаше период в който тренирах и се опитвах да се храня по-здравословно, но вече се храня когато и с каквото поискам. Така се чувствам най-добре!

6. Участвала ли си в други конкурси?
– Явявала съм се 2 пъти на „Мис Люлин“ миналата година, не взех титлата, но станах “ Любимка на публиката“, което много ме зарадва. Явявала съм се и на други, но не са били за красота. Радвам се, че ще участвам тук.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?
– Според мен трябва да е лъчезарна, самоуверена, с естествена и неподправена красота. Важно е и да е културна и възпитана.

8.С какво се занимаваш в момента?
– В момента съм наблегнала на ученето ми. Уча история и испански в английска гимназия. В свободното ми време се занимавам като модел/актриса непрофесионално, това е и мечтата ми.

9.Какво очакваш от „Queen of Sofia“?

– Очаквам да се запозная с нови и прекрасни хора, да се заредя с хубави емоции и разбира се, да спечеля.

10.Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”?Как би използвала титлата?

– Със сигурност ще съм много щастлива и би ми помогнало да продължа да вярвам в себе си, да си поставям цели и да ги постигам

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар