За трета поредна година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Layout ”/Serdika Center  на 07.04.2022 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с деветата претендентка за титлата- Божидара Чукова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …

– Здравейте!Казвам се Божидара и съм на 18г от град София. Ученичка съм в 12 клас и съм решила да следвам за пиар. Занимавам се с фотомоделство от като бях на 14г. Когато застана пред обектива, просто се чувствам себе си. Обожавам да се снимам и съм се снимала в доста различни проекти. Освен, че обичам да се снимам, мисля че и камерата ме обича.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?

– Проекта “Queen of Sofia” е нещо изцяло ново за мен. Реших да се запиша в конкурса, защото исках да пробвам нещо различно и да си направя спомени, които определено ще помня дълго. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и този проект ми се стори прекрасен начин да предизвикам самата себе си.

3. На какво си готова за победата ?

– Готова съм да се боря до край и да не се отказвам.

4. Кое мислиш, ме те прави по- добра от другите претендентки за титлата?

– Всяка една от нас е уникална сама по себе си. Аз мисля, че се отличавам по високите позитивни вибрации, които излъчвам и естествената си красота.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?

– В момента тялото ми изобщо не е в прекрасна форма, но се старая това скоро да го оправя. Ходя на х боди тренировки. Старая се да не вечерям и да пия повече вода.

6. Участвала ли си в други конкурси?

– Не, никога до сега не съм. Това беше и причината да реша да се запиша.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?

– Преди всичко победителката трябва да бъде човек и да е красива отвътре така както е красива от вън.

8.С какво се занимаваш в момента?

– В момента съм ученичка в 12клас и подхотвям бала си. Занимавам се също така с ресторанта на родителите ми, фотомоделсто, инфлуенсърство и тик ток.

9.Какво очакваш от „Queen of Sofia“?

– Очаквам да се запозная с много нови, готини и позитивни хора, с които да се забавляваме. Очаквам и малко женска злоба, но това е неизбежно. Просто ще гледам да не обръщам внимание.

10.Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”?Как би използвала титлата?

– Ако спечеля “Queen of Sofia” бих искала да поддтикна повече млади момичета да се харесват такива каквито са, без да си правят масови корекции и да се сливат с обществото. Ще им покажа, че вътрешния мир и красота, съчетан с естествена външна красота могат да бъдат перфектната комбинация.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар