Безспорно, Secret SPA се превърна в любимо място на дамите от родният шоубизнес. Поредната носителка на титла забелязана на локацията е Lady Bulgaria World 2022 Лилия Билалова, която не прави компромис с козметичните процедури, защото иска най-доброто за себе си.

Лилия Билалова е известна с това, че е голям ценител на козметичните и SPA процедури и винаги когато има възможност, намира време за себе си и да поглези сетивата си. Secret SPA предлага богат избор за релакс –  парна баня, хамам, джакузи, басейн, сауна, VIP масажи и още много. За да бъде изборът на миските SPA студиото на улица „Орел“ 13 в столичния квартал Лозенец предпочитан избор, то определено има защо.

Именно Secret SPA е спряган за новият хит в София, където дамите стават по-красиви и презаредени за нови шопинг подвизи. А близостта му с един от най-посещаваните молове в София е голям бонус.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар