За трета поредна година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Layout ”/Serdika Center  на 07.04.2022 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с първата претендентка за титлата – Станимира Йоцова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …
– Здравейте, казвам се Станимира Йоцова на 22 години. Родена съм в гр. Пазарджик. Завърших Езикова гимназия, сега съм студентка последна година в гр. София и изучавам Бизнес икономика. Определям себе си като борбен и целеустремен човек с добро сърце и харизма.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?
– Реших да участвам в конкурса тъй като едно подобно участие е незабравимо и изпълнено с много позитивна енергия, също така ще натрупам повече опит. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и когато съм на сцена съм истински щастлива и себе си.

3. На какво си готова за победата ?
– За победата ще дам максимума от себе си.

4. Кое мислиш, че те прави по- добра от другите претендентки за титлата?
– Притежавам както външна, така и вътрешна красота, харизма, борбеност, дисциплинираност и увереност.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?
– Поддържам фигурата си с плуване. Съща така обичам да се разхождам сред природата. За мен много важно е редовното хранене. Старая се да се храня здравословно, в менюто ми винаги има разнообразна храна и плодове.

6. Участвала ли си в други конкурси?
– Да, участвала съм. Първият ми конкурс беше ,,Lady Bulgaria”. От там тръгна и интереса ми към модата. Станах втора подгласничка и спечелих титлата ,,Lady Bulgaria Top model 2021”. След това спечелих ,,Miss Velingrad 2021” и участвах в ,,Miss Bulgaria”.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?
– Queen of Sofia трябва да бъде естествено красива, с поддържана и стройна фигура. Трябва да има добро възпитание, както и добро сърце, смелост и да вярва във възможностите си. Да не спира да надгражда себе си и да бъде интелигентна.

8.С какво се занимаваш в момента?
– Както казах съм студентка последна година. Смятам да продължа образванието си в магистърска степен. Също така се занимавам с мода от около година и от скоро съм инфлуенсърка.

9.Какво очакваш от „Queen of Sofia“?
– Очаквам най – вече победа, много приятни емоции, запознанства и възможност за бъдещи изяви.

10.Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”? Как би използвала титлата?
– Ако спечеля титлата ще подкрепя благотворителни каузи. Също така вярвам, че ще ми донесе успехи в сферата на модата.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар