За трета поредна година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Layout ”/Serdika Center  на 07.04.2022 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с първата претендентка за титлата – Милена Пантазиева.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …
– Здравейте! Казвам се Милена Пантазиева от гр. Петрич на 18год. Уча икономика и мениджмънт в Професионална Гимназия в града.(последна година). Като цяло себе си мога да определя като доста общителна, лоялна и с чувство за хумор.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?
– В този конкурс реших да се запиша, понеже за мен той е доста по-организиран, той е нещо УАУ, нещо ново – ново предизвикателство, което ще се радвам да премина през него с голям успех.

3. На какво си готова за победата ?
– На първо място съм готова да бъда себе си.

4. Кое мислиш, че те прави по- добра от другите претендентки за титлата?
– Все още не мога да преценя с какво съм по-добра от другите, тъй като не съм ги виждала и опознала, но със сигурност мога да изляза със самочувствие, тъй като притежавам естествения подходящ външен вид. И не само. Да не забравяме, че външния вид играе роля само първите няколко минути, след това е време да се забележи и вътрешността ни.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?
– За тялото си не мога да кажа, че го потдържам по някакъв начин, тъй като работата ми изисква да съм постоянно в движение и това по някакъв начин ми помага да бъда във форма, не се ограничавам, но и не ям всичко и постоянно.

6. Участвала ли си в други конкурси?
– До сега съм участвала в два конкурса за красота. Първия беше когато бях на 13год., като цяло той не беше кой знае какво, понеже се провеждаше всяка година в нашия край и беше просто за забавление. Втория беше миналото лято в гр. Ямбол. Тогава бях доста впечатлена от цялата организация и всяко запознанство с момичета от цяла България.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?
– Според мен тя на първо място трябва да бъде ЕСТЕСТВЕНО КРАСИВА, добре мислеща и с чувство за хумор – “нещо като мен”.

8.С какво се занимаваш в момента?
– От близо 4 години работя като сервитьорка/барманка, а от около 2 години се занимавам непрофесионално с актьорство и моделство.

9.Какво очакваш от „Queen of Sofia“?
– Очаквам ПОБЕДА, ЗАБАВЛЕНИЕ и НОВИ ЗАПОЗНАНСТВА.

10.Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”?Как би използвала титлата?
– На първо място много бих се радвала, понеже тази победа би ме мотивирала да продължавам да правя това, което обожавам. Би ме запознала с много повече хора от тази сфера, а и се надявам да ми даде някакъв старт на професионална кариера.

 

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар