Преди броени дни се проведе конкурсът „Lady Bulgaria 2022“, в който красиви дами се състезаваха рамо до рамо за престижната титла. Въпреки оспорваната конкуренция Лилия Билалова стана Lady Bulgaria World 2022.

Лилия Билалова е от град София и е завършила бакалавърска степен „Финансов мениджмънт и маркетинг“ и магистратура „Онлайн анализ и дигитален маркетинг“ във ,,ВУЗФ” гр. София. През свободното си време Лилия тренира активно и се занимава със спорт, което я поддържа във форма. Топ фигурата си поддържа още и с разходки сред природата. Към тях обаче Лилия би искала да добави и латино танци, които да я зареждат с много енергия и позитивизъм. Както при всяка една дама от 21-ви век, за нея козметичните процедури са абсолютно задължителни, за да бъде най-добрата версия на себе си. Също така носителката на титлата „Lady Bulgaria World 2022“ споделя, че най-новото ѝ хоби е именно изработката на свещи, сапуни и балсами за устни. Изкуството далеч не е чуждо за Лилия, защото тя споделя, че обича да рисува и да създава бижута. Нещо повече, интересите на Lady Bulgaria World 2022 не спират дотук. Тя допълва, че обича да ходи на различни курсове и да усъвършенства себе си като личност и да научава нови неща. За съжаление, след прекаран COVID-19 едно от хобитата на Лилия Билалова вече е в историята, а именно това да кара кросови мотори и АТВ-та, защото изпитва страхове.

За участието си в конкурса Лилия Билалова споделя, че е водена от детската си мечта да бъде принцеса. Ето че това е поредното доказателство за това, че мечтите се сбъдват. Но не всичко е цветя и рози при Лилия, защото преди 2 години е имала силни паник атаки и оттогава тя споделя, че обича да излиза от зоната си на комфорт и да предизвиква себе си. Lady Bulgaria World 2022 казва още, че паник атаките са причината за загубата на желанието да бъде социална, за загубата на женствеността и на самочувствието ѝ. Целта ѝ не е била да добива огромна популярност, а просто е искала да бъде полезна и да помага на хората. Целите на Лилия Билалова са да участва в благотворителни каузи, да помага на хора в неравностойно положение и да мотивира други хора да бъдат съпричастни с проблемите на хората в България. Също така Lady Bulgaria World 2022 иска да помага на жените, които са жертва на психическо или физическо насилие, както и на двойки с репродуктивни проблеми. Лилия Билалова има и огромното желание да дари яйцеклетки и в момента проучва как се случват тези неща, за да може да бъде полезна и да насърчи други дами да направят същото.

Най-голямата мисия на Лилия Билалова е да съхрани красотата на тялото и духа си възможно най-дълго и да мотивира колкото се може повече хора да направят същото. Именно затова Лилия Билалова не спира да научава нови и нови неща, да чете литература на всякаква тематика и да ходи на козметични процедури, които да подчертаят нейната красота. В бъдеще Лилия иска да създаде бранд за мъжки и дамски облекла и спортни артикули, които да бъдат неизменна част от тренировките на дамите и господата. Разбира се, към тях ще има и козметични продукти – лосион за тяло, душ гел и други, а какво и кога ще бъде презентирано от Lady Bulgaria World 2022 предстои да разберем.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар