Хотел Nevis Resort, к.к. Слънчев Бряг, който е флагман на Radina Group с първа активна кампания по набирането на кадри за сезон Лято 2022 на престижният форум „Бургас – Живот и кариера – защов  България?“ организиран от платформата Bulgaria Wants You в гр. Бургас.

Всеки желаещ да научи нещо повече за хотел Nevis Resort и свободните позиции, които комплекса предлага може да посети форума днес в Международен Конгресен Център в Бургас, намиращ се в Морската градина.

 

Кои са хотелите под шапката на Радина Груп ? 

Радина Груп обединява няколко добре познати туристически обекта на българския пазар, както и нов хотелски комплекс. Този носи гаранция за стандартите, които се прилагат по отношение на качеството на услугата, вниманието към гостите, грижата към служителите и по отношение на взаимоотношенията с партньорите.

Мисията на Радина Груп е да бъде сред компаниите, които налагат добрите практики и определят тенденциите, движещи сектора напред.  Да докаже, че туристическият продукт може да бъде оригинален, качествен и успешен, въпреки предизвикателствата в глобален или микро-план. Да мотивира, подкрепя и развива своите служители, защото без тяхната енергия и отдаденост е невъзможно развитието на туризъм.

 

Всички хотели от групата са предпочитани от все повече българи и именно това е целта на Радина Груп – насочване към местни пазари и задаване на стандарт за качество. В портфолиото на бранда се включват няколко утвърдени и нови и модерни туристически обекта:

Хотел Аква Невис, Слънчев бряг – привлича гости от всички националности. Първият в България “splash hotel”, с директен достъп на гостите на хотела до Екшън Аквапарк, Слънчев бряг. Аква Невис е носител на най-престижните награди на туристическия портал TripAdvisor, както и на редица отличия от най-големият европейски туроператор – TUI. Освен традиционния UK пазар, се оказва, че хотелът е много интересен за българи, румънци, белгийци, холандци, поляци, германци. Планира се по-богат продукт с голяма добавена стойност за 2022 и пълна реновация за 2023.

Aqua Nevis Hotel

Екшън Аквапарк, Слънчев бряг – през 2003-та година в Слънчев Бряг отваря врати първият в страната тематичен воден парк, разположен на площ от 36 декара – Екшън Аквапарк. Изпраща един сезон пълен с предизвикателства, но отново успя да зарадва своите гости с несравними водни приключения, много екшън и забава за цялото семейство.

Екшън Аквапарк, Слънчев бряг – Action Aquapark Sunny Beach Bulgaria

Хотел Невис Ризорт, Слънчев бряг – ваканционният комплекс Невис Ризорт е разположен на площ от 50 декара – магическо късче земя, еднакво близо до морския плаж, склоновете на Стара планина и оживените улици на Слънчев бряг. За първи път достъпен на свободния пазар. Един оазис на спокойствието и тишината в Слънчев бряг. Над 2500 българи са посетили хотела през 2021. Проведени са уникални събития като международен салса фестивал с над 600 гости и звезди, спортен лагер, международен фолклорен фестивал и различни фирмени събития. Уникален комплекс, в който са снимани епизоди от хитов сериал, който ще се излъчи през 2022.

Nevis Resort Sunny Beach – Nevis Resort

By Бойко Манев

Бойко Манев е ескперт в областта на туризма с над 20 години стаж в градски и морски хотели. Има над 50 успешно проведени обучения с над 1000 участници в България, Чехия, Белгия и Казахстан. Познат е също и с книгата си „Щом аз мога и ти можеш“, на издателство Сиела, която излезе през 2015 г. Книгата придоби популярност с това, че е първата книга в стил приложна психология, книга за успеха, написана от българин.

Вашият коментар