Димитър Иванов е първият вентролог в България. Също така, той е актьор, драматург и стендъп комик. Димитър завършва Национална академия за театрално и филмово изкуство – НАТФИЗ през 2008 година, но мнозина го познават от кастинга за актьори в Шоуто на Слави, на който се явява през 2019 година, където впечатлява всички със скеча си с куклата Бай Таньо.

2019 се оказва ключова за Димитър, защото след участието си в Шоуто на Слави, той и куклата Бай Таньо тръгват на турне и обикалят над 20 български града. Въпреки пандемията от COVID-19, 2020 година е не по-малко успешна за вентролога, защото второто му национално турне включва над 24 български града, както и нова кукла, позната като Истерия Петрова. 2021 година му донася заслужената награда на публиката на наградите „Златен микрофон“.

Е, 2022 по всичко личи че започва повече от обещаващо за Димитър Иванов, защото предстои „Образцов дом“ – Уикенд в планината в хотел Феста Уинтър Палас в Боровец на 27 март. Очаква ви едно незабравимо изживяване, а за възрастните, билетът може да бъде по-специален с чаша вино и дегустационен ордьовър. За повече информация относно настаняване във Феста Уинтър Палас, можете да прочетете тук.

Очаква ви много смях с НЕбюрократичното шоу на Димитър Иванов, Бай Таньо и Истерия Петрова. Ще бъдат разгледани най-интересните теми от живота от ухажването, през плащането на сметки и заеми.

Вашият коментар