Приказен е всеки сватбен ден, всяка булка има своя собствена версия за визия, празненство, подаръци, музика дори и фотография. Ние от салон Магама обичаме да се впускаме в подобни приключения, в които правим всеки детайл с внимание и търсим красотата във всеки кичур коса.

Това беше и нашето желание за сватбената прическа на Александра Гърдева, която ни впечатли още с влизането си в популярен телевизионен формат. С излъчването си на дама с финес и грация за нея направихме нежна визия, а поводът беше заснемането на фотосесия за корица на новия брой на списание Сватба.

Вечно усмихнатата Алекс (Александра Гърдева), която е психолог и хипнотерапевт, занимава се с арт терапия и регресии застана в центъра на събитията под приказно красива арка от цветя. За нея направихме нисък романтичен кок. Предварително подготвихме цялата косата с пресата за къдрици 2в1 на Магама. Тънките плочи на пресата позволяват детайлно оформяне на къдриците. За фиксирането на красивите букли използвахме сух лак за коса на #Kadiffe, с който фиксирате детайлите в прическата без наслояване и втвърдяване на косъма. Прелестните къдрици оформихме в нисък кок със спуснати вълни в предната част. Визията завърши с професионален грим, който да подчертае нейната нежност. Опушени нотки и тънка очна линия в комбинация с тъмно прасковено и много гланцови устни са великолепният завършек на визията на Алекс.

Воалът и изборът на тоалет оставихме на компетентните консултанти от Alfa brides.

Снимките за сесията са дело на популярния сватбен фотограф @Влади Балевски.

 

Мечтаната сватбена прическа е реална, точно като от корица на списание!
Пожелайте я и ни позвънете!

Ние в салон Магама ще се погрижим за вашата разкошна прическа и грим, с които ще запомните най-важния ден в живота ви!

Запишете си час в салон Магама 0898777740

Magama.org

Magama-shop.com

 

*Фотосесията е част от събитието УЧИЛИЩЕ ЗА БУЛКИ – ALFA BRIDES – 5 СЕЗОН

* Булчински рокли – @Alfa brides

* Организатор на събития – @EMOTION WEDDING

* Официални прически и грим – @Magama – салони Магама

* Сватбени пътешествия „Меден месец“ – туристическа агенция @Queen Tours Ltd

* Сватбени торти – @Adela cake

* Сватбен фотограф – @Влади Балевски

* DJ – Francesco Rossi BG

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар