Преди броени часове в зала „EFE“ на хотел ,,Маринела” Цвети Разложка получи награда в категория ,,Организатор на събития”.

Събитието ,,Бизнес жена на годината” бе организирано от Клуб на високи токчета, а за доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха момичетата от трио „Сопрано“, които впечатлиха всички с майсторските си вокални изпълнения. Невероятно впечатление остави и самата Цвети Разложка, която за пореден път демонстрира перфектен външен вид и грееше в рокля на ,,Terani Couture”, чийто представител за България е Емилия Куркутиади.

Изненадите от Цвети Разложка не спират, а всички ние сме в трепетно очакване на конкурса „Lady Universe 2022“, който ще се проведе тази година през юни. Припомняме ви, че по време на церемонията по връчване на наградите на ,,Знаменитост на годината 2021“ и ,,Business & Fashion Awards” 2021 Разложка обяви, че предоставя лицензите си за ,,Business & Fashion Awards” и ,,Lifestyle Awards” на пиара и продуцент Християн Гьошев.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар