Фолк звездата Ани Хоанг и младият й колега Теодор се укриват в бомбоубежище в Перник. За радост, в България все още не сме застрашени от военни действия, каквито наблюдаваме в Украйна. А младите изпълнители се намират в подземието за снимки на дуета си.

Виетнамското чудо Ани Хоанг подава ръка на младия си колега Теодор, който зад гърба си има няколко записани песни. Съюзяват се за общия им проект „Вселена“, а първите реакции на хората ясно показват, че са нацелили хит.

Ефектното видео е дело на половинката на Ани – режисьорът Люси Иларионов, а за терен екипът е използвал „Подземния минен музей“, който в миналото се е ползвал като бомбоубежище. Преди Втората Световна война е било мина, но след това става бомбоубежище, като вътре е било изградено дори родилно отделение.

„Още миналото лято сме замислили идея за дует. Прослушахме няколко демо вариенти, но щом чухме „Вселена“, и двамата бяхме убедени, че това е песента. Постарахме се изключително много и се надявам да зарадваме хората“, коментира новият попфолк дует.

„Знам колко е важно за един млад изпълнител да получи подкрепа и Теодор я намира в мое лице. Харизматичен е и се радвам, че направихме „Вселена“ заедно“, издава Ани.

Facebook Comments Box

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com