Феновете на фолк певицата Ани Хоанг са объркани от поднесената информация за нов видеоклип. От кратката информация се разбира само, че звездата е готова с нов проект, а под тийзъра е изписано само „Вселена“.

Тази информация бе споделена в официалния профил в Инстаграм на телевизия „Планета“ и някои започнаха да си мислят, че на хоризонта се е появила певица с артистичния псевдоним „Вселена“. После във видеото те разпознаха Ани Хоанг и изпаднаха в шок, че е решила да смени името си.

Наш репортер разпита хора от музикланта компания на певицата, за да разберем каква е истината и сменя ли си името Ани. Оказа се, че „Вселена“ е озаглавен самият проект на половинката на Люси Иларионов, който вече е готов с видеоклипа и ще види бял свят утре (18 март).

Не става ясно защо певицата и нейните продуценти са решили да промотират проекта без име, но със сигурност зад решението им се крие нещо добре обмислено и изненадващо за консуматорите на фолка.

Под сурдинка ни издадоха, че този път Ани Хоанг е заложила на дует, но категорично отказаха да издадат името на дуетния й партньор. Феновете на певицата тръпнат в очакване на чуят и видят какво им е подготвила любимката им след тоталния успех на дуета й с Люси „Обичам те завинаги“, където във видеото събраха едни от най-популярните родни двойки.

https://www.instagram.com/p/CbI0UcBgTNj/

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар