Запазете датата 7 март, защото само ден преди празника на жената, ще отбележим фестивала на виното и шоколада. Локацията на събитието ще бъде предпочитаният хотел Grand Hotel Millenium в град София.

Стартът на събитието ще бъде точно в 20:00 часа, а водещ на фестивала ще е очарователният Иван Бъчваров. Част от гостите на първото събитие от Дамско Модно Бизнес Соаре ще бъдат Таня Ян – основателка на успешният бизнес клуб Woman inspiration.bg, естетичният звезден козметолог на #GalateyaПетя Делчева,хюман дизайн експертът Лили Маркова, основателката на „Здравословен и щастлив живот“ Гергана Метева, както и Христо Стойков, който е основател на бранда #HristoS.

И като говорим за Дамско Модно Бизнес Соаре, ето които ще бъдат едни от най-успешните и вдъхновяващи дами на събитието, а именно оперната певица Красиана Димитрова, създателката на първият в България проект за изграждане на детска градина за деца с аутизъм Надежда Андреева, skin експертът Анелия Ангелова и психологът и експерт по взаимоотношения Кремена Колева. Събитието ще бъде уважено и от Теодора Петрова – режисьор и продуцент, холистичният коуч Жулиет Атанасова и експертът ведическа астрология – Силвия Петрова.

Организатор на събитието е Николай Стоянов и агенция ,, Монарх”.

Вашият коментар