Запазете датата 7 март, защото само ден преди празника на жената, ще отбележим фестивала на виното и шоколада. Локацията на събитието ще бъде предпочитаният хотел Grand Hotel Millenium в град София.

Стартът на събитието ще бъде точно в 20:00 часа, а водещ на фестивала ще е очарователният Иван Бъчваров. Част от гостите на първото събитие от Дамско Модно Бизнес Соаре ще бъдат Таня Ян – основателка на успешният бизнес клуб Woman inspiration.bg, естетичният звезден козметолог на #GalateyaПетя Делчева,хюман дизайн експертът Лили Маркова, основателката на „Здравословен и щастлив живот“ Гергана Метева, както и Христо Стойков, който е основател на бранда #HristoS.

И като говорим за Дамско Модно Бизнес Соаре, ето които ще бъдат едни от най-успешните и вдъхновяващи дами на събитието, а именно оперната певица Красиана Димитрова, създателката на първият в България проект за изграждане на детска градина за деца с аутизъм Надежда Андреева, skin експертът Анелия Ангелова и психологът и експерт по взаимоотношения Кремена Колева. Събитието ще бъде уважено и от Теодора Петрова – режисьор и продуцент, холистичният коуч Жулиет Атанасова и експертът ведическа астрология – Силвия Петрова.

Организатор на събитието е Николай Стоянов и агенция ,, Монарх”.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com